Mazlum
30 Ekim 17:24

21 Ekim 2024 tarihinde Otelz adlı firmadan 23 Ekim 2024 ile 29 Ekim 2024 tarihleri arası taksitli ödemeyle 1 haftalık otel rezervasyonu yaptım, yapmaz olaydım! Rezervasyon yaptıktan 1 gün sonra otel benimle iletişime geçip Otelz firmasından rezervasyon kabul etmediğini söyleyip rezervasyonu iptal etmemi istedi. Daha sonra Otelz ile iletişime geçtiğimde otel ile iletişime geçildi denildi ancak problem çözülmedi ve daha sonra rezervasyonu başka otele aktaracaklarını söylediler ve ödeme konusunda "sözde" hiçbir problem yaşanmayacaktı. Otel için fiyat farkını bile telefon görüşmesiyle ödedim. Ancak otele geçtiğimde benden peşin ödeme istendi. Otel sahipleri birkaç gün idare etti. Bizi Otelz.com ile de iletişim halindeydik kaldığımız süre boyunca ama problem çözülmedi. Tatilimizi yarıda kesip kaldığımız gün kadar otele ücretimizi havale yoluyla ödeyip çıktık. Otelz'yi rezervasyon ücretinin iadesi için aradığımızda ise "sözde" ivedilikle bu problemin çözüleceği söyleniyor ama icraat yok. Mağdur durumdayız ve gerekirse başka mecralarda hakkımızı aramaya da devam edeceğiz.

30 Ekim 18:04 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla,

Ödeme Yapılmayan Rezervasyonlar Ve İletişim Sorunları

Abdulkadir