Otelz Paramı Alamıyorum Ödeme Yapmıyor

Halil
29 Mayıs 08:50

Otelz muhasebe ve finans asla geri dönüş yapmıyor 16 Nisan 2024 de fatura kestim halen Paramı alamıyorum fatura keseli 1 aydan fazla oldu temsilcileri yüzüme telefon kapatıyor! Maile dönüş yok telefona dönüş yok. Başka acenteler de asla böyle bir problem olmaz. Bu firma kurumsallıktan çok uzak benim yaşadıklarımı yaşamanızı istemem kendi paranızla rezil olursunuz.

06 Ağustos 23:24

4949523 numaralı rezervasyon için paramı alamıyorum. 17 Temmuz da şikayet yazdım ve 15 Temmuz dan bu yana kimseye ulaşamıyorum ve parama el konuldu. Fatura ekranı kapalı asla bilgiye ulaşamıyorum bu 3 oldu asla çalışmayacağım bir firma asla bunlarla iş yapmayın.

Ek
Halil
17 Temmuz 12:57

Otelz ile çalışan bir otelim daha önce oluşturduğum kayda istinaden paramı geciktirdiler. Şimdi aynı sorun devam ediyor bana sormadan fatura yükleyeceğim platforma erişimim kapanmış ve yine alacağım fakat faturayı yükleyebileceğim bir yer yok. Otelz den paramı alabilmek için savcılığa mı gitmeli bilmiyorum aynı sorunu defalarca yaşamak beni yıprattı paramı alayım asla çalışmayacağım

Otelz İle Yaşanan Ödeme Sorunları Ve İletişim Zorlukları!

Emel
11 Aralık 15:40

Otelz.com ' Dan Ödemelerimizi Alamıyoruz!

Erol
27 Eylül 15:18