Otelz Otel Rezervasyonunda Büyük Mağduriyet Yaşadım!

Şefik
11 Eylül 13:57
Şefik'in Teşekkür Mesajı
“Marka ücretini ödedi. Ama ocak fiyatlarından rezervasyon yaptım ağustos yerinde Esim ve 2 değişiklikla Dalamanda yerde kalmak istemediler geri dönüş de yapmayarak 4 saat oyaladılar. Burezilme ve arızalanmanın alarmı yok da olamaz. Yönlendirme olmayan kendi imkanlarıyla gece geç saatlerde yer buldum. Teşekkürler”

29.01.2024 tarihinde otelz.com sitesinden Denizolgun Suit Dalaman isimli aparttan 27.08-30.08.2024 tarihlerinde 3 gün konaklamak için rezervasyon yapıp ödemeyi gerçekleştirdim. Ancak 27 Ağustos'ta gittiğimde Hürriyet Mahallesi Gazibulvarı No: 84'te böyle bir tesisin olmadığını gördüm. Firma ile saatler sonra iletişim kurdum. Firma, otelz.com'a bilgi verildiğini ve böyle bir tesisin olmadığını ifade etti. Otelz.com'u onlarca defa aradım, her seferinde 5 dakika içinde dönüş yapılacağını ifade edip geri dönüş yapmadılar. Ailemle 4 kişi arabada saatlerce bekledik. Gece yarısına doğru ümidi kesip kendi imkanlarımla başka bir yere yerleştim. Bana kesinlikle dönüş ve yönlendirme yapmayarak mağdur ettiler. Dönüşte 10 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi memnuniyet anketi gönderdiler. Bunun üzerine tekrar aramam sonucu kendi talebimmiş gibi iptal edildi. Geri ödeme yapılacak denildi ama onu da yapmıyorlar. Her aramada bankanızı kontrol edin diyorlar. Bankayla yapılan görüşmede de yapılmadığını teyit ettim. Otelz.com tarafından olmayan otele rezervasyon yapılarak mağdur edildim. Mağduriyetim ve rezilliğim bir tarafa, geri ödemede yapmıyorlar. Bir özür dileme bile yok. Bu site böyle bir site. Yasal haklarımı hukuki süreçte arayacağım.

11 Eylül 17:43 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla,

Şefik
15 Eylül 10:32