ÖSYM Sınav Görevlileri Ve Yasak Sorunu

Emine
03 Eylül 2024 04:28

Girişteki görevlilerden artık illallah geldi. ÖSYM'nin nasıl bir kural anlayışı var anlamadım gitti. Daha önce girdiğim hiçbir sınavda arabanın anahtarı ile giremezsin diyen olmadı. Bu sınavda girişteki görevliler neredeyse kavga edecek üslup ve ses tonu ile bağırarak 'Araba anahtarı yasak, ev anahtarı yasak' diye azarladılar. Herkes uzak yere otobüsle gitmek zorunda değil. Ben sınavdan sonra işe gideceğim, arabamın anahtarını, evimin anahtarını ne demek almamak? Sınavda anahtar ile ne yapabilirim, kopya mı çekeceğim? Ya ne saçma bir şey bu! Emanetçiye para ver dursun orada diyor polis. Ne demek ya para ver? Neden güveneyim ben tanımadığım kantinciye! 'İstersen git şikayet et ya da sınava girme, çık git' diyor bir de kadın polis. Sen mi cebelleşiyorsun sanki bu sınava girip bir yerlere gelebilmek için! Sınav girişine koyduğunuz polis ve görevlileri insan gibi insanlardan seçin lütfen. Benim vücudumun her bölgesine sıkı sıkı bastırarak ellemek zorunda değil! Ayrıca bu anahtar ve madeni para yasağınıza bir çözüm getirin. Her sınavda bir şeylerden sorun yaşatmayın artık!

ÖSYM Sınav Görevlileri İçin Eşya Saklama Çözümü Bekleniyor

Ali
28 Nisan 2024 10:27

Sınav Görevlilerinin Araçla Okul Bahçesine Girişine İzin Verilmemesi Ve Park Sorunu

Tuncay
27 Haziran 12:04