12 Şubat 15:36

Ocean Microfer demir ilacını bebeğime uzun zamandır kullanıyorum; fakat son aldığım ürünün içerisinde tanecikler var. Aldığım eczaneyi aradım ama ürünü açtığım için yardımcı olamayacaklarını, firmayı aramamı söylediler. Firmayı aradım, fakat açan olmadı. Çocukların ve bebeklerin kullandığı bu ilaçlar konusunda çok hassas olunması gerektiğini düşünüyorum. Firmanın ulaşmasını ve bu ürünün değiştirilmesini talep ediyorum. Ben firmanın tüm ürünlerini güvenerek kullanıyordum; şu an endişe içindeyim.

12 Şubat 15:53 (Şikayetten 16 dakika sonra)
Bahar
21 Şubat 10:21

Tarafınızdan aranmadım satın aldığım ürünü eczaneye teslim edince sizin araştırmanız sonuçlanana kadar ne kullanacağım oğluma eczane değişim yapmıyor açılmış ürüne ben bendeki ürüne değişim yapmanızı istiyorum ürünü de size kargo ile yollayabilirim Koskoca firma bu kadar zor ise Sağlık Bakanlığına şikayet edeceğim

21 Şubat 10:26
Bahar
21 Şubat 10:39

Otomatik yanıtla cevap veriyorsunuz peki bende gerekli yerlere başvuracağım

21 Şubat 10:41

Değerli Tüketicimiz, İletişim bilgilerinizi buradan iletirseniz kontrol edilip tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Orzaks İlaç’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

Yonca
28 Aralık 2023 13:53