Optimumminners.com ile ilgili
1 Destekçi

Optimumminners.com Optimum Minners Adlı Şirket 5700 USD'ımı Hiç Etti

Nihal
Nihal 18 Temmuz 2022 09:29

Optimum minners adlı şirkette yatırım planları üzerinden önce 30 USD ile başladım. Ü**y*** adlı bir aracı ( kendisi de yatırımcı olduğunu iletti ) sayesinde başladım. Sonra 100 USD sonra 1000 USD yatırdım. En son kazancım ile 1300 USD yatırma sırasında hata yaptım, tekrar 1300 yatırsam hatanın düzeleceğini ilettiler. Nasıl oluyorsa 1300 USD olarak gönderdiğim 1298 USD olarak geçtiği için 1300 USD daha yatırmamı söylediler. Onu da yatırdım ( borç ile ). 48 saat sonra parayı çekmeye vakit gelince 900 USD depozito ve sigorta için para istediler. Onu da yatırdım.

Tekrar 2 gün bekledim. Parayı çekebilmem için 900 USD daha istediler. İki gün sonra tekrar para çekme işlemini yaptım para hesabıma yatmayınca kontrol ettim, daha önce problem olmayan hesap cüzdan adresimin son harfi değiştirilmiş ( her türlü değişiklik anında bildiriliyor normalde ama bu bildirilmedi bana ). Ve yanlış hesaba gitti sonuçta para. Bunu sisteme ilettiğimde sigortalı olduğunu sistemin ama 1000 USD daha yatırmam gerektiğini söylediler.

Elbette bu parayı bulamadığım için ve kenardaki tüm param gittiği ve ekstradan borçlandığım için şu an tüm param hiç oldu. Destek ekibe başvurduğumda bana çözüm üretmek yerine sürekli yeni para talebinde bulundular. Hukuki işlemleri hafta içi başlatacağım ama buradan da şikayette bulunmak istedim. Yatırım kazancımı istemiyorum. Yatırdığım tüm parayı talep ediyorum.

• profile
1 Destekçi

2 Yorum

Nihal naptın

Esma

Nılhal hanım benimde 7800 dolarımı kaptırdım banada aynı şekil yaptılar sizinki gibi ne yapacağımı bilmiyorum beraber hareket edelım.