Yaklaşık iki ay önce taşındığımız ses yalıtımı var dedikleri ama hiçbir şekilde yalıtım olmayan bu dışarıdan güzel görünümlü siteye taşındık. Kötü bir yönetim firması var güvenliklere söylüyoruz gürültü geldiğini yönetime söyleyin diyorlar. Yönetime söylüyoruz güvenliğe söylediniz mi diye soruyorlar ve çözüm de yok.
Eve taşınırken bir kitapçık veriyorlar size 'o yasak. Şu saatten sonra ses yasak şurada şunu yapmak yasak' oh be dedim herhalde huzur var. Burada her şey oturanlar için düşünülmüş. Yalan yok öyle bir şey. Saat 22:00'den sonra gürültü başlar gece 1, 2 sürer şikayet edersin, yine yok. Yanlış anlamayın 6. Katta oturuyoruz. En üstün bir altı. Elde var kocaman bir sıfır. Yönetim kötüsün.
03 Ekim 2020 00:09
Daha önce de şikayet etmiştim ama hiçbir aksiyon alınmadığı gibi daha bir sürü saçmalıklarına şahit olduk. Ses yalıtımı yok yönetime şikayette bulunduğun hiçbir konu için yardımcı olunmuyor düşünün ki çöp konteynırları kırık dökük berbat halde asla değiştirmiyorlar. Aidatı maaş yattığında ödüyorsun ilk başta anlaşıyolar sorun yok diyorlar ama sonra gecikme faizi alıyorlar. Banka gibiler. Spor salonu havalandırması yok zaten pandemi var! Yazın havuza giriyorsunuz havuzun içi bir haftalık yaprak taş Kireç kalıntısı bütün yaz boyunca aynı şeyler asla hoş değil verdiğimiz aidatlar helal olmasın. Asla helal etmiyorum. En kısa sürede de taşınacağım.
Ödenen aidatların karşılığının olmadığı bir site hamam ve saunayı zaten kullanamıyorduk pandemi dolayısı ile hepten kapandı spor salonu çok ufak çalışır durumda alet bir ya da iki adet