Optimum Global Markets Bilgimiz Dışında İşlem Yapıyor
Optimum global market yurt dışı forex şirketi robotla işlem acıyoruz. Forexte robotik sistemle artık kayıp yok diyorlar sistem size belli kar majı sağlıyor sonra size danışman da atıyorlar oda kazanç sağlatıyor . Diyelim ki çekim talebi verdiniz bir bakıyorsunuz bilginiz dışında birden fazla işlem a...
Optimum Global Markets İle Yaptığım İşlemler Sonucunda Hüsran
Optimum global market 100 dolar para attım. İşlem yapıyorum para kazanıyorum tam para çekeceğim yatırım uzmanı diye kendini tanıtan o** a**bana bir işlem yaptırıyor işlem günlerce terse gidiyor. Kendileri hakkında Cumhuriyet baş savcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Art niyette zirveler.
Optimum Global Markets Fx Şirketi Yüzünden Paramı Kaybettim
Optimum denen bir uygulama da otomatik robot ta paramı kaybettim bunun tek sebebi bu Optimum denen şirkettir. Ben kafama göre işlem açmadım kendi robotları açtı işlemleri %100 kazanç dediler sonra işlemler terse düştü dediler bütün param gitti.
Övgülerimi yazacağım herhangi bir platform olmadığından ben burada teşekkürümü dile getirmek istedim. Gerek beni platforma dahil eden danışmanım gerekse benimle özel olarak ilgilenen Optimum Global Markets uzmanlarına teşekkürlerimi bir borç bilirim. Birkaç ay içerisinde ana paraya ek toplam kar çekimim: 13,718 USD. Söylenecek çok fazla bir söz yok Teşekkür ederim Optimum Yatırım