Opel Servislerinde Batarya Sağlığı Belirsizliği

Yavuz
12 Kasım 12:07

2023 model Corsa elektrikli araç sahibiyim. Bakıma milyarlarca ücret ödedik, değişen sadece polen filtresi oldu. Benim aracımın batarya sağlığı hakkında bilgi verilmiyor. Diğer tüm markalar bakımında aracın pilini ölçüp yüzdelik cinsinden evrak vermekte, örneğin (%97) gibi. Bakıma gittiğim servis ve Opel servisleri bu konuda çok bilgisiz, ekipmanları yetersiz, pil sağlığına bakamıyorlar. Bu aracı 8 yıl pil garantili, %70'in altına düşerse garantiden işlem oluyor denilerek bize satıldı ama servisleriniz bunu ölçemiyor. Biz nasıl, neye göre Opel'e güveneceğiz? Opel sevdamızdan vazgeçmek üzereyiz. Acilen dönüş bekliyorum.

23 Kasım 18:54

Opel Türkiye elektrikli aracına bakım yaparken pil sağlığına bakamıyor böyle uygulamamız yok deniyor, yurt dışında yıllar önce bile Opel tarafından standart yapılan işlemler Türkiye bayilerinde yok sayılıyor. Bakıma hiçbir şey yapmadan onlarca lira para alıp hiçbir şey yapmadan araç teslim ediliyor acilen çözüm bekliyoruz elektrikli aracın pil sağlığına bakamıyorlar yurt dışında araç sahibine bakımdan sonra standart olarak gönderilen pil sağlığı durumu sertifikaları ektedir.

23 Kasım 18:28

Opel Türkiye elektrikli aracına bakım yaparken pil sağlığına bakamıyor böyle uygulamamız yok deniyor, yurt dışında yıllar önce bile Opel tarafından standart yapılan işlemler Türkiye bayilerinde yok sayılıyor. Bakıma hiçbirşey yapmadan onlarca lira para alıp hiçbir şey yapmadan araç teslim ediliyor acilen çözüm bekliyoruz elektrikli aracın pil sağlığına bakamıyorlar yurt dışında araç sahibine bakımdan sonra standart olarak gönderilen pil sağlığı durumu sertifikaları ektedir. Türkiyede ise böyle bişey yok biz bilmiyoruz denmekte .!.

Opel Corsa Multimedya Sorunu Ve Servis Deneyimi

Serdar
07 Aralık 02:12

Opel Servisinde Tekrarlayan Sorunlar Ve İlgisizlik

Ümit
11 Ekim 15:28
Opel Servisinde Tekrarlayan Sorunlar Ve İlgisizlik

Bir Daha Asla Hiçbir Opel Marka Aracı Kullanmayacağım!

Emirhan
28 Ekim 00:00