İzmir Opel Arkas Servisi Garantili Aracım İçin Ücret Talep Ediyor

Ekin
14 Eylül 17:02

İzmir arkas Opel servisi garantisi devam eden aracımızın akü arızası için ücret talep etti! Garantisi devam eden Opel Corsa araçlarımız için ek ücret talep edildi. İzmir arkas Opel bayiine aracımı Opel yol yardımdan gelen çekiciyle götürdük. Aracım geçen ay bakıma da girmişti aynı serviste. Araca bindiğimde tüm uyarıları aynı anda verdi ve lastiklerimi kilitledi. Aracı çekiciyle götürdük arkasta girişi yapıldı ve garantide olduğunu doğruladılar. Bugün arayıp akü değişmesi gerekiyor aracınız artık garantide değil deyip 6.800 TL sadece akü ücreti istendi. O zaman ben neden tüm bakımlarımı yetkili serviste yaptırıyorum 3 katı para vererek? Tesadüf bakın ki aynı tarihte alınmış diğer aracım da benzer sebeplerden aynı serviste şu an. Opel'in sorunumu çözmesini istiyorum. Arkas gecen sene bakımda da aracıma farklı bujiler takarak can güvenliğimi riske atmıştı.

Muhittin

26 Eylül 14:36

Gebze Opel Nazer Otomotiv, Servis Problemi

Argun
16 Eylül 20:16
"Müşteri hizmetlerine de ilgili şikayetimi yazılı olarak iletmemin ardında, 1 gün sonra geri dönüş yapıldı ve #opelglobal Üsküdar a randevu oluşturuldu. Aracımı Opel Global de atölye şefi ile beraber test sürüşüne çıktık, sesi ilk testte duydular daha sonra farklı birkaç usta ile test sürüşüne çıktılar. Detaylı bir araştırma sonucunda aracımdan gelen ses kaynağını tespit edip sorunu çözdüklerini ilettiler. Bu süreçte servis danışmanımın B**** Beye anlayışlı ve ilgili tutumu sebebi ile çok teşekkür ederim. Sorunu görmezden gelmeyip, bütün ayrıntısına kadar inceleyip değerli vakitlerini ayıran #opelglobal Üsküdar servisine de sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonraki tek tercihim Opel Global olacaktır. Bu iletimi okuyan tüm Opel kullanıcılarına önerimde #opelglobal dir."

Opel Yetkili Servis Ve Araç Satışı Sonrası Sorunlar

Ümitnazgül