Op. Dr. Ersoy Tufan ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ben sonuçtan hiç memnun değil

• profile
1 Destekçi

Op. Dr. Ersoy Tufan Pişman Etti

Ben
Ben 17 Ekim 2022 13:26

2018 yılında kendisine burun estetiği oldum daha sonra yüzümde asimetri nefes almada ise problemlerim oluştu kendisine söylediğimde yüzümün zaten yamuk olduğunu bana nefes ameliyatı yapmadığını söyledi, bunca zaman yazdım sordum bir kez olsun gelin kontrol edelim demedi muayene için ise ücret istedi geriye kalan intihar düşüncelerim her geçen gün benim pişmanlığım oldu.

16 Ekim 2022 11:00

Ben üniversite son sınıf öğrencisi kendi çalıştığım paramı biriktirip daha güzel olacağım diye koşturdum kliğinize keşke beni o gün geri gönderseydiniz keşke başıma bir şey gelseydi de o gün sizi bulmayıp gelmeseydim, hevesle araştırmadan etmeden direkt ameliyat masasına yattım çocuk aklımla, ameliyat öncesi gayet rahat nefes alabiliyordum nefes alamıyorum uyku apnesi yaşamaya başladım ağzımdan nefes almaktan boğaz ağrılarım arttı, sosyal hayatımı mahvetti her şekilde tüm dengemi bozdu maddiyatı geçtim maneviyat olarak çok kötü haldeyim kaç doktora gittim bilmiyorum gözlük takıyorum gözlük yamuldu burnumda görenler AA yanağın şişmiş diye tepki verdiler, kötü bir burnum olsa da yamul değildi en azından. Kendisi farkındaysanız hep bir taraftan fazla girip yapıyor ameliyatları hakkımı helal etmiyorum ersoy bey her gün aynaya bakmaktan iğreniyorum artık kendimden, gözlüksüz dışarı çıkamıyorum asimetrikliğimi gizlemek için. Bir çaresi olduğunu bilsem bugüne kadar mutlaka bulurdum ama yaptığınız şeyin geri dönüşü de yok artık hayatımı mahvetmekle kaldınız

• profile
1 Destekçi