Op. Dr. Ersoy Tufan ile ilgili
2 Destekçi

Op. Dr. Ersoy Tufan Burun Ameliyatı Şikayeti

Esin
Esin 03 Eylül 2022 15:51

Yaklaşık 2 sene önce burun eğriliğini ve kemeri kaldırmak için ameliyat oldum. Ameliyat sonrası 8 ay boyunca özellikle sağ gözümdeki ödem geçmedi yüz simetrim bozuldu. Burnum kısa sürede yine kemerli ve eğri haline geri döndü, burun ucuna yapılan kıkırdak aşağı düştü. Doktorum ilk 6 ay boyunca ödem tedavisi için kortizon vb... İlaçlar denedi. Bozulan psikolojim için de prozac önerdi. Göz kapağımdaki bozulma için bu hafta başka bir doktora ameliyat olmak zorundayım. Burun mu? Ersoy beye her gün ah ederek sineye çekiyorum.

Op. Dr. Ersoy Tufan03 Eylül 2022 19:34
Op. Dr. Ersoy Tufan03 Eylül 2022 19:37
Op. Dr. Ersoy Tufan03 Eylül 2022 19:38
Esin
Esin03 Eylül 2022 20:10

Doktor beyin ilgi gösterip hasta takibini devam ettirmek yerine psikiyatri hekimliğine soyunmuş olması ne denli normal onu da tartışmak gerek sanırım. Burnu bandajlı bir hasta sahilde bir kafede oturamaz deselermiş evde yatar dinlenirdim ben. Ancak bandajlarım çıktıktan sonra 6 ay evde dışarı çıkamadım yüzüme bakmaya tahammül edemediğim için. Üzerinden 2 sene geçmiş ameliyatınızı kontrol etmek isterseniz uzman hekimlerce muayene olmaya hazırım ben. Yaptığınız meslek gereği bir kez arayıp sorsaydınız keşke

2 Destekçi

2 Yorum

Ben
Ben

Esin hanım merhaba ben de ersoy beyin burun estetiği ameliyatı mağduruyum 2018 yılında ameliyat sonrası nefes alamama ve yüzümde asimetri oluştu bunu kendisine ilettiğimde ise doktor bey zaten bende asimetri olduğunu söyleyip gönderdi ve keşke ilgilenseydi, zaten Zorlu bir süreç ve zor bir psikoloji hastalar çaresi olduğunu bildiğinde doktorlar ilgilendiğinde psikolojik olarak rahatlıyorlar aradan kaç sene geçti bilmiyorum sayısız intihar düşüncesi geçti aklımdan en çok da kendimi suçladım bu ameliyatı olduğum için, bana ulaşsanız sevinirim aslında

Filiz
Filiz

Bara gitme konusundan bahsetmek meslek etiğine hiç yakışmadı bence. Gelin tekrar kontrol edelim demek varken bu şekilde cevap vermek iletişim şeklini belli ediyor. Burun estetiği çok kolay bir olguymuş gibi gösterilip sorun çıktığında hastalar yalnız bırakılıyor. Buraya yazmanız gayet yerinde olmuş bence.