Op. Dr. Atilla Fesli ile ilgili
1 Destekçi

Op. Dr. Atilla Fesli Başarısız Burun Ameliyatı

Emine
Emine 30 Mayıs 2021 13:52

2018 yılında burun ameliyatı oldum. Ameliyattan önce bilgi verilmemesine rağmen burun kemiğim "bilerek" yamultulmuş. Yüzüm asimetrik olduğu için burnum yarıya kadar sağa yarıdan aşağısı da sola doğru yamuk. Çıplak gözle çok rahat görülen bu yamukluk yüzünden gözlük takarken çok rahatsız oluyorum çünkü resmen ben buradayım diye bağırıyor. Böyle bir işlem gerekiyorsa bunun önceden bana bildirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yüzümün asimetrisinin giderilmesi için yapılan işlemin daha belirgin olması bana hiç mantıklı gelmiyor. Burun kanatlarımda kalan dikiş izleri için yapılan plazma işlemi işe yaramadı ve iki burun kanadımda da dikiş izi var. Burun kemiğimde Elle çok rahat hissedilen bir çöküklük var. Burnumdan hiçbir şekilde memnun değilim. O zaman daha bilinçsiz ve umutlu olduğum için bekliyordum ancak 3 yılın sonunda anladım ki bu gerçekten başarısız bir burun ameliyatı. Ben sadece estetik için ameliyat oldum nefes alışımda bir sorun yoktu. Başta ödemden dolayı çok net anlamasam da özellikle 1buçuk yıl sonunda fark ettim ki eskisi kadar kaliteli nefes alamıyorum.

• profile
1 Destekçi