Onwin Bahis İçeride Alacağım Var Hesabıma Aktarın Oyun Oynayacağım

27 Mayıs

Çekim yaptım ve gece red edilmiş. Abartısız tam bir saat bağlanıp neden dün gece reddedildi diye sordum. Ya destekten çıkıyor ya da sonuçlanmayan işlem hakkında bilgi verilmez deniyor. Çekim yaptın ya pişman edeceğiz der gibi. Paranın gelip gelmeyeceği de henüz muamma onu da yazarım ama bu durum çok çok çok rahatsız ediciydi. Kullanıcı adım:

Onwin Bahis Sitesi Para Çekme Sorunu

1 gün önce

Onwin sitesinden 7000 TL para kazandım fakat çekmeye çalışınca paramın hepsini sildiler. Böyle bir terbiyesizlik yok Müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor ve sizin sorununuza göre cevap bile vermiyorlar. 200 TL mi bile vermediler.

Onwin Bahis Çekimin Hesaba Yansımaması

1 gün önce

19.09.2023 tarihinde saat 21:42 de yapmış olduğum 8000 TL tutarındaki çekim onaylanmasına rağmen hala hesabıma geçmedi. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde paranın askıda kaldığı söyleniyor bu nasıl bir iş anlamadım. Lütfen çekimin hesabıma geçmesine sağlar mısınız

Onwin Bahis Çekimin Hesaba Yansımaması

Onwin Bahis Çekim Talebi Yaptım Sonuç Yok

1 gün önce

Onwin'de çekim yaptım, onaylandı gözüküyor ama hesabıma geçmedi. Bana yardımcı olur musunuz? Onwin'i severek oynuyordum ama artık kapatmayı düşünüyorum. Ne canlı destek hattı da yok, neden bu şekilde şeyler oluyor? Sorunu neden çözemiyoruz? Hemen yanıt bekliyorum, teşekkürler.

Onwin Bahis Çekim Talebi Yaptım Sonuç Yok

1 gün önce

Onwin sitesine 100 TL yatırım yaptım, kaybettim. Kayıp bonusumla kendimi 100.15 TL'ye çevirdim ve çekim yaptım. Param hesaba geçmedi ve bakiyem sıfırlandı. Canlı destekle iletişime geçtim. İlk olarak FreeSpin'i kullanmanız gerektiği söylendi, ardından tekrar aynı şeyi söylediğimde canlı destekten at...

Onwin Bahis Finansal Yatirim Yaptım Hesaba Geçmedi

1 gün önce

13.09.2023 saat 20:45'te 5001 numaralı hesabınızdan fast ile G***** Ö************ TR47****8135 hesabına 500,00 TL aktarılmıştır. B001 hesaba geçtim fakat yatırım yansımadı. Bu günden beri bağlanamıyorum. Üye kaydında mail adresim olmasına rağmen mail hatası veriyor. Telefon aranma talebi oluşturuyor...

0 Yorum

Onwin Bahis Şikayetvar üye markasıdır