27 Mart 2013

Onofis.com Parasını Aldıkları Hostu Ve Domaini Durdurdular!

Yaklaşık bir hafta önce bu firmadan domain ve reseller host hizmeti aldım. Müşteri sitelerimin hepsini bu host üzerine atmaya başladım. İçlerinden bir tanesi yasak site kavramına giriyormuş. Benden habersiz ve bana söylenmeden o domainin yayını kesildi. Kendilerine sorduğumda saygısızca yanıtlar aldım. Tabi ki hepimiz insanız bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz. Müşteri hizmetiyle tartışınca Bana Hakaret dolu mesajlar göndererek Host hizmetimi ve domainimi durdurdular.

150. 00 TL verdiğim host hizmetim üzerindeki 14 siteyle birden pat diye kapandı. Bana en son "Defol git nereye şikayet edersen et" şeklinde bir mail atıldı.

Alper 429 Okunma

Cevaplar

  • Alper 30 Mart 2013

    Şikayetvar. com'a yazdığım bu şikayetin ardından durmadan hakaret içeren mailler alıyorum. Ben hayatımda ilk kez böyle bir firma görüyorum. İşte en son gönderdiği maildeki seçme ifadeler. "kanunlar bu tarz sitelerin yayınlanmasını yasaklamış senin gibi şe.... ve hay.... kalkıp yasadışı yaptığınız işi engelledik diye bizi karalıyor. Bu yaptıklarının hepsinin hesabını soracağım sana otur bundan sonrasını sen düşün."

  • Alper 27 Mart 2013

    Fatura #14396 Tutar: 81,42 TL Fatura Tarihi: 15/03/2013 Fatura İçeriği 10 GB Reseller Hosting - alanyakutay.com (15/03/2013 - 14/03/2014) 150,00 TL İndirim kodu: 10GB50TL - 50,00 TL Fiyat Yenileme Tek seferlik İndirim -100,00 TL Alan Adı Kaydı - alanyakutay.com - 1 Yıl (15/03/2013 - 14/03/2014) + DNS Yönetimi + ID (Whois Kimlik Bilgileri) Koruma 19,00 TL ------------------------------------------------------ Ara Toplam: 69,00 TL 18.00% KDV: 12,42 TL Kredi: 0,00 TL Toplam: 81,42 TL PES DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM. 150 TL lik host ücreti. Tek seferlik indirimli fiyatı. Yahu insaf burada benle neyi tartıştığına bakarmısınız. Hostun parasını, sitemin mühtencenliği falan filan. Neden sizi asıl şikayet ettiğim konuda konuşamıyorsunuz? Ben diyorum ki size benim hizmetimi kesme yetkisini kim veriyor? Ben sizinle para konusunu yada sitemin yayınının durdurulma konusunu konuşmuyorum. Demogoji yapıp akıl karıştırmaya mı çalışıyorsunuz?

  • Onofis.com Temsilcisi27 Mart 2013

    İlgili kişi kanunlara aykırı sitenin yayınını yapmaktaydı (escort sitesi), bu tarz sitelerin barındırılması tüm Türkiye’ de yasaktır ve Türkiye kanunlarına bağlı bir yer sağlayıcı olarak bu yayınları durdurmamız gerektiği yasalarda açıkça belirtilmiştir. Bu durum ayrıca hizmet sözleşmemizde de açıkça belirtilmiş olup müşterinin bizim ile diyaloğu aşağıdaki gibi olup, bu yorumun takdirini değerli okuyuculara bırakmaktayız, ayrıca ödediğini belirttiği tutar yalan beyandır : alper kutay 26/03/2013 17:58 Yaşadığım bir olay nedeniyle 5 senedir tüm sitelerimi yabancı hostlarda saklıyorum. Daha önce de yerli bir host firması benden habersiz domainimi başka birine satmıştı. O firmayı mahkemeye vererek iyi bir tazminat aldım. 5 sene sonra ilk defa yine yerli olarak sizinle çalışmak istedim ama daha dakka 1 gol 1. alanyaescortceyda.com domaiimi yasaklamışınız. Benim bu şekilde topu topu sadece bir tane sitem var. O siteyide müşteri iyi para verdiği için yaptım. Ben sorun istemiyorum artık. 2 saattir müşterimden fırça yiyorum. Ben o siteden 8.500 TL para aldım. Lütfen benim hesabımı silin paramı da bana iade edin. Bir daha yerli host şirketleriyle çalışırsam ne olayım. ----------------- ONOFIS 26/03/2013 18:04 Merhaba, Hizmet sözleşmemizde Kısıtlamalar başığında izin verilmeyen içerik listesine ulaşabilirsiniz: http://onofis.com/hizmetsozlesmesi.html Ücret iadesi talebiniz haklı nedene dayanmadığı için olumlu yanıt veremiyoruz: http://onofis.com/odemeiptalkosullari.html İyi çalışmalar, ONOFİS İnternet Servisleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön