27 Ocak 2014

Onlineavantaj.com Değerinin Altında Ürün Gönderimi

09/01/2014 tarihinde bir mesaj aldım. Bu msj kredi kartı ödemelerinizden dolayı 200K hediyenizi aktifleştirmek için arayın diyor. Ben de kanıp aradım ve ilgililerle görüştüm ve oradaki anlatılanlara inandım ama sonuçta değerinin çok altında bir tablet olduğunu fark ettim. Ürünü kabul etmeden geri iade ettim. Sonuç olarak bana paramı iade etmeyeceklerini tüketici kanununa göre böyle bir madde armış bende yetkililerle görüşüp bana 7 gün içerisinde geri iade yapabileceğinizi söylemiştiniz dedim.

Böyle bir şeyi söyleklerini de kabul etmiyorlar ve biz size döneriz deyip tel kapattılar. Aradan 10 gün geçti hala bir sonuç elde edemedim. Acaba böyle bir kanun maddesi var mı? Ben şimdi paramı geri alamyacak mıyım?

Azize 389 Okunma

Cevaplar

  • Onlineavantaj.com Temsilcisi29 Aralık 2014

    Merhaba, öncelikle içinde bulunduğum sıkıntılı durum için yardımlarını esirgemeyen ŞİKAYETİMVAR.COM un değerli çalışanlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kıymetli şikayetim var.com üyeleri 12.12.2014 tarihinde www.onlineavantaj.com domain adını isimtescil den satın aldım ve internet üzerinde satış yapan mağazamda kullanmaya başladım fakat ne yazık ki bu alan adını daha önce kötü niyetli insanlar kullanmışlar ve siz değerli şikayetimvar üyelerine zarar vermişler. Bunu bilmeden satın aldım ve ne yazık ki değiştirme şansım yok .fakat sizlerin hali hazırda tabelada asılı duran şikayetleriniz maalesef bana çok zarar veriyor. Bu ismi yeni satın aldığımı ve önceki insanlarla bir bağlantım olmadığını ispat etmek için faturamı www.sikayetimvar.com daki görevlilere e.mail yoluyla gönderdim. Sizler de bu konuda delil isterseniz http://www.isimtescil.net adresinden sorgulatarak öğrenebilirsiniz .. benim önceki insanlarla bir ilgim yok .. sizlerden önemli ricam lütfen şikayetimvar.com da asılı duran şikayetlerinizi geri almanız aksi takdirde ben gerçekten çok zarar göreceğim ve hatta şu anda da belki görmekteyim . çünkü googlden firmamı aramak isteyen insanlar ilk önce şikayet yazısıyla karşılaşıyorlar .. ilginize ve anlayısınıza şimdiden çok teşekkür ediyorum .. Ercan ILDIR Site sahibi….

  • Azize 15 Haziran 2014

    sayın şikayetvar.com yetkilileri bu konu hakkında bir şey yapmayı düşünmüyor musunuz düşünmüyorsanız neden bu site hala işlerliğini koruyor sizler demi bizlerin umutlarıyla oynuyorsunuz sizlerden biraz daha duyarlı iş bitirici olmanızı bekliyoruz bu site hakkında bir şeyler yapılmasının vakti geldi ve geçiyor ilgilenseniz diyorum yoksa bu siteyi kapatın çünkü hiç bir işe yaramıyorsunuz

  • Azize 15 Mart 2014

    sayın şikayet var yetkilileri onlineavantaj sitesinin güvenilir olmadığı artık katidir verilen sözlerin tutulmadığı ortadadır 21 şubat itibariyle paramın iade edileceği geri ödeme yapılacağı söylendiği halde hala paramı alamadım üzerine bir bardak su mu içmem gerekiyor yardımlarınızı istiyorum gerekirse yasal prosüdür başlatmak istiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim

  • Azize 05 Mart 2014

    hiç bir konuda yardımcı olmadılar artık beni,m gözümde sıfırlar

  • Azize'nin Teşekkür Mesajı31 Ocak 2014

    sayın şikayet var yetkilileri sizlere gerçekten tşk ederim o gün bana ödeme yapamayacağımızı söyledikleri halde şimdi ise sonuç olarak siparişimi iptal ettiler bu seferde aracı kurum varmış 69.00 tl komusyon keseceklerini bildirdiler ama yinede şükrettim en azından 621.00 tl mi kurtardığıma şükrediyorum birde bu komuusyon kesintisinin yasal mı diye sorduğumda araştırabilirsiniz diye belirtiler acaba gerçekten yasalmı diye soruyorum size iyiki böyle bir site varmış her şey için çok tşkler.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön