Omio Fx Hesap Sıfırlayıp Kaçması!

Omio Fx denen bir forex şirketi ile çalışmaya başladım. 1 ay sonunda ben hiç işlem yapmamış iken hesabımı sıfırladılar. Kimseye de ulaşamıyorum daha önce beni defalarca arayan e** e*** denen MTA yatırım uzmanı olduğunu belirten şahıs telefonu kesinlikle cevap vermiyor. İlgili devlet kurumları nezdin...
Omio fx kimseye ulaşamıyorum birkaç tane e** e* diye uzmanın birkaç tane de benim açtığım ters giden işlemler neticesinde hesap sıkıntıya düştü. Şimdi kimseye ulaşamıyorum fiyat aralıkları açıldı işlem yapılmıyor yani parayı batır git diyorlar ayıp tır kardeşim para kolay kazanılmıyor.
Firmadaki herkeste yalan problemi var. Herkesi aynı yalanlarla yanıltıyorlar. Mesela müşteri temsilcisi m*****kendi firmasındaki finans uzmanlarının en iyileri olduğunu öne sürerek beni kendi firmasına bağladı. Sonrasında finans uzmanı m*** k***ile işlem yapmaya başladık. İsmi geçen şahıs beni iki ...
Milyon defa arandım belki, sürekli şöyle kazanacağız böyle kazanacağız bu piyasaya hakimiz fx piyasasında yerimiz var bilmem ne.
En son sabit kur kampanyası şeyiyle kayıt oldum. 1600 TL= 100 dolar ile giriş yaptım. 40 dolar da Bonus tanımlamışlardı.
Şunu da söylemeden geçmeyeyim, sürekli arayan sürekli konuştuğumuz kişi. WhatsApp ®'tan durum paylaşırdı şirketle ilgili, günümüz borsasıyla ilgili. Hepsinde de omio fx amblemi ile.
Ne hikmetse ben parayı verip sistem üzerinden kayıt olduktan sonra bu hanımefendi ne bir daha durum paylaştı. Ne de aradı. Şirketle ilgisi olup olmadığına dair tek bir kanıt bile yoktu. Çünkü profil resmi dahil her şeyi silmişti.
Olayın başında bundan kıllandım. Fakat devam ettim. Metatrader ®5 adlı uygulamadan ilerliyor bütün olay zaten. Yatırımcının tavsiyesiyle işlem açıyorum kapıyorum vs. Bir ara bu bana işlem açtıran şahıs e-- a. Sürekli arardı konuşurduk vs. Fakat her ne hikmetse konu hep daha fazla paraya ihtiyacımız olduğuna geliyordu. Her seferinde de reddettim ve hiçbir sefer de tekrardan para atmadım.
Yatırımcının tavsiyesiyle işlemler açarak ve kendi inisiyatifimle işlem kapatarak hesap bakiyesini 100 dolardan 300 küsur dolara kadar çıkarttık.
Bir süre sonra ne mi oldu? Hesaba bir akşam vakti giriş yaptım, hesap bakiyem -89 Dolar olmuştu. Şaşkına döndüm ve o an anladım yanıltıldığımı
Bana yatırım tavsiyesi verip hesabımı yöneten e*** bey e sordum bu durumu. Makas aralığı arttığı için hesabınız böyle oldu gibi saçma bir bahane sundu önüme.
1 hafta sonra fiyat sağlayıcımız ile görüşüp size paranızı almanız için tarih vereceğim falan filan dedi. Bekledim fakat. Sonuç sıfır.
Ne o sürekli WhatsApp'tan durum paylaşan, şirketin reklamını yapan kadın, ne de o yatırım tavsiyesi yapan adam ortada yoktu artık.
Haftalarca yanıltıp, en sonunda hesabı kendi kendilerine sıfırlayıp ortadan kayboldular. Zaten sisteme attığınız parayı kendi isteğinizle istediğiniz zaman çekme imkanınız vs. Yok. Oyalıyor ve yanıltmaya çalışıyorlar.