Oldubil Hazır Limit Aylardır Pasif

09 Mayıs

Oldubil yanlış bilmiyorsam 3 aydır Hazır limit sistemini pasife aldı ve açmıyor. Program sizin istediğinizi yaparsınız eyvallah da, sıkıntı şu: açmayacaksanız söylemek zorundasınız, açacaksanız tarihini artık belirtmek zorundasınız. Herkes başta birkaç saatlik bir güncelleme sandı, sonra günlük, donra haftalık ve sonrasında de aylık. Muhtemelen 2025'e girdiğimizde, "Hey gidi günler, bir zamanlar Oldubil Hazır Limit diye bir şey vardı, hala güncelleme devam ediyor" diyeceğiz. Müşterilerinize bu kadar uzun süren bir işlem için açık ve net bilgi vermek zorundasınız. Bu anlık bir hata değil çünkü. Elinizde olmayan bir durum da değil. Bir yerlerde şalteri kapattınız ve canınız istediğinde açacaksınız! Canınızın istediği tarihi paylaşın ki biz de gerekli aksiyonları alalım. Hesabımızı kapatacak mıyız yoksa devam mı edeceğiz bilelim. Çünkü bugün bu konuda yıl süren sözde güncelleme, yarın bir gün yatırdığımız paranın iadesi söz konusu olduğunda da asır sürebilir. Güvenilirlik yoksa müşteri de yoktur.

Oldubil Logo
09 Mayıs 13:51
Oldubil Logo
11 Mayıs 16:01

Merhaba, Tarafınıza bilgi verilmiştir. İyi günler dileriz.

İbrahim
11 Mayıs 21:50

İletişime geçtiler hemen. Özetle, dediğim dışında bir şey yok. Hala tarihi belirsiz.

Oldubil Hesap Doğrulama İşlemi

23 Mayıs

Oldubil uygulaması hesap doğrulama kısmında kaldım. Para gönderdim çekmeye çalıştığımda hesap doğrulaman gerektiğini gördüm. Girdiğimde ise tüm bilgileri doğru girmeme rağmen 10370 hata kodunu veriyor. Bunun hemen çözülmesini istiyorum. Param orada kaldı şu an

Oldubil Para Çekme Sorunu

07 Mart

Oldubil 10448 hata kodu alıyorum. Kendi adıma ait ibana para çekimi yapamıyorum. Limitsiz ve hesabım doğrulamalı. Müşteri hizmetlerini arıyorum beklem...

Oldubil Para Çekme Sorunu

1 Yorum

Gökhan

Oldubil hazır limiti unutun artık açmayacaklar. Neden mi bu kadar eminim TP hazır limit vardı bir aralar colendi ortaklığında aynı bunun gibi. Bakıma aldılar açacağız dediler ve tam 2 yıl oldu hala pasif durumda. Yani bu da aynısı. Tanıtım aşamaları bitti bunlarda net bir açıklama yapmayacaklar o yüzden

Oldubil Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı