Yaklaşık altı aydır randevu alamıyorum çocuğun dişleri mahvoldu ne olur acil muayene tedavi olması lazım özele gücümüz yetmiyor acil durumlarda acil tedavi imkanı verilsin neden randevular hep dolu ve gün veriyor su gün su saat ara yine dolu hep dolu
Okmeydanı acil ağız ve diş sağlığı hastanesinde Doktor Meltem Bayrak Bal eli ensesinde muayene bile etmeden kafasına göre ilaç yazıp muayene etsem ne değişecek deyip yolladı. Böyle terbiyesizlik olmaz... Çürük mü var iltihap mı belli olmadan ayıptır.
Covid pozitif tanımlı olduğumdan ev izolasyonu halindeydim. Ancak iki gündür dayanılmaz diş ağrıları çekiyordum ve ne ağrı kesici ne de antibiyotik fayda etmedi. Bu yüzden ben de 5 Şubat cumartesi gecesi taksiye binip acil bölümüne geldim. Saat 23 civarıydı. Kartımı okuttuğumda resepsiyonda ki çalış...
Devamını Oku
Marka Profili
Okmeydanı Ağız ve Diş Merkezi bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Okmeydanı Ağız ve Diş Merkezi henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Okmeydanı Ağız ve Diş Merkezi bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.