Odepin.com Mağduriyet Yaşadığım Site

29 Mayıs

Banlanmış hesap satımı yaparak, insanları yanıltan ve mağdur eden bir site, tam anlamıyla zaman kaybı. Canlı desteğe bakan birisi yok. Mail yolu ile iletişime geçen de yok. Sitelerinde bulunan telefon numarasına ulaşılamıyor. Şaka gibi.

Odepin.com Mağduriyet Yaşadığım Site
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 43 sa 18 dk
Odepin.com Logo
30 Mayıs 15:15

Canlı destek ekibimiz bugün itibariyle değişti artık yeni kadroyla sizlerle olacağız. Canlı destek ekibimize yazıp anında yeni hesabınızı alabilirsiniz.

Şura
30 Mayıs 16:33

Sitenizde şu anda önceden var olan canlı destek butonu mevcut değil hiçbir platformda da görünmüyor.

Odepin.com Logo
01 Haziran 02:54

Sitemizin sağ altındaki mesaj işaretine basarsanız canlı destek açılacaktır.

Şura
01 Haziran 03:50

Mevcut değil

Odepin.com Abartılmış Reklam Ve Hesap Teslimi Sorunları

1 hafta önce

Sadece mesai saatlerinde hesap ve diğer şeylerin teslimi yapılıyor. Hafta sonu kapalı. Mesai saatinden sonra alırsanız, ilk iş gününü beklemeniz lazım. B*** Y****'den gidip hesap alacaksanız, size baştan söyleyeyim. Hesaptan sadece 1 tane vandal ya da başka bir desen çıkar, o kadar. Başka da beklent...

Odepin.com Odepin Vp Problemi

1 hafta önce

7/24 teslimata güvenip vp satın aldım ulaşmadı acildi. En azından mesai saatleri içinde ulaştırdığınızı belirtseydiniz keşke. Telefonlarına ulaşılmıyor. Maile cevap yok. WhatsApp hattı zaten kapalı. En kısa sürede dönüş sağlayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden. Fotoğraf ekte ekstra olar...

Odepin.com Güvenilir Olmayan Bir Site, Mağdur Oldum

1 hafta önce

7/24 Teslim diye bir şey yok yalan parasını çöpe atmak isteyen arkadaş alışveriş yapabilir bilginize hiç güvenli bir site değil reklamlara kanıp geldiyseniz benim gibi sizde mağdur oluyorsunuz. Arkadaşlar en iyisi kendiniz elden veya tanıdık birinden almak

2 Yorum

Ensar

Banada latam bölgesinden 0 skinli hesap verdiler kesinlikle buradan alışveriş yapılmaz

Enes

Aynı durumu bende yaşıyorum 6 saattir aralıksız yazıyorum ama nafile ya parayı vs. Geçtim sadece bir Allah'ın kulu mesajlarıma baksın canlı destekmiş 2 kişi dönüp duruyor. Cevap vermeyecekseniz niye var bu iletişim adresleri

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 43 sa 18 dk