Odeo Bank İade Süreci

21 Şubat 2024 11:371.351

Odeo bank kredi kartına iade sürecini geciktiriyor.

19.02.2024 tarihinde kredi kartı kullanarak bir ürün aldım ve aynı gün ürünü iade ederek ödediğim ücret kartıma iade edildi ancak ücret bakiyesi kartıma yansımadı.

Ertesi gün bakmayı aradım iade gerçekleşmedi diye. Bana ilgi firma ile görüşün dediler. Firmayı aradım onlar biz iade işlemini anında yaptık dediler

Sonra tekrar banka ile konuştum bankanın bana dediği bu kez iadesi yapılmış evet ama 8 iş gününden önce bu iade işlemi olmaz gibi saçma bir cevap verdi.
Ben bunu kabul etmiyorum başka hiçbir bankada süreç bu kadar uzun değil.

Odeo bank pişmanlık.

23 Şubat 2024 08:20

Odeo bank kredi kartı iademi hâlâ gerçekleştirmedi. Beni genel merkezden aradığını belirten bir kişi aradı ve iadeniz görünüyor gibi bir şey söyledi girip baktım ve hâlâ iade edilmedi dediğim zaman bana müsaade edin halledip hemen dönüş yapıyorum demesini üstünden 1 gün geçmiş olmasına karşılık bu iade işlemi hâlâ yapılmadı.

20.02.2024 tarihinde benzer bir işlem Enpara da yapıldı ve iademi ertesi gün yaptılar.

Ancak odeo bank beni kendileri aramış olmasına karşılık hala iade yapılmadı

21 Şubat 2024 11:41 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesaj bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede müşterimize bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

21 Şubat 2024 12:47

İlk olarak şikayetimi dile getirmek için zaten çağrı merkezinizi aradım ama herhangi bir çözüm bulamadığım için ya da mantıklı bir cevap alamadığım için bu platformdan sorumu paylaşmak istedim ki herkes de aynı sorunla karşılaşıyor diye düşünüyorum

Haksız Kart Aidatı İadesi Talebi

Erdem
17 Ocak 2025 16:381.744

"Odeabank yetkilileri arayarak durumu çözüme ulaştırdıkları için teşekkür ederim."

Haksız Kart Aidatı İadesi Talebi

Odeabank Kart Aidatı İadesi Hakkında Mağduriyet

Gaye
15 Ocak 2025 10:171.636

"Tahsil edilen ücret karta iade edildi."

Odeabank İade İşlemi Gerçekleştirmiyor

Fatih
21 Şubat 2024 23:45760

Kredi kartım ile iki kez işlem yapıldı. Firma birini iade etmek istiyor fak...

Kredi Kartı Teslimatında Yaşanan Sorun Ve Kurye Firmasıyla İletişim Problemi

Nil
14 Temmuz 2025 10:411.238

"Çok hızlı bir şekilde konuyla ilgilenildiği ve süreç ile ilgili sürekli bilgilendirildiğim için çok teşekkür ederim"

Odeabank Kart Aidatı Alıyor

Yasin