21 Eylül
Sedat'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Obilet üzerinden bilet aldım geldim Osmaniye'ye 19.00 saat bineceğim saat 50 geçiyor ve otobüs daha gelmedi kardeşim o zaman bileti satarken neden 19.00 yazıyorsunuz saat 19.50 oldu. Be benim biletimi iptal edin ve paramı verin. Lütfen ayıptır haktır günahtır daha almam ben sizden bilet falan

Obilet Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa 26 dk
Obilet Logo
21 Eylül 20:56

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Obilet Logo
21 Eylül 21:10

Merhaba Sedat Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

24 Eylül 18:28

Teşekkür ederim

Obilet Bilet İptali Yapmadı

Özer
2 saat önce

1 Aralık 2023 tarihi gece saat 01.00 a Eskişehir'e Obilet firmasından 30. Kasım 2023 sabah saat 11 de bilet aldım. Ancak öğleden sonra aile yakınımın ...

Obilet Uçak Rötarı İptal Edememe ve Biletin Arıza Çıkarması

Görkem
23 saat önce

Rötar yapan uçak henüz uçuş gerçekleştirmediği halde bilette gerçekleşmiş olarak gözüküyor. Bundan dolayı, ne kadar uzun süre rötar yaşanırsa yaşansın, Obilet sitesinden (veya uygulamasından) uçuşumu iptal edemiyorum; 'Uçuş gerçekleşti' yazıyor. THY sitesinden de iptal edemiyorum, çünkü aracı şirket...

Obilet Firması Ücret İademi Yapmıyor

Mehmetferhat
3 gün önce
"Günlerdir çözülmeyen sorun, Obilet çalışanı İbrahim bey tarafından birkaç saat içinde çözüldü. Fazlasıyla ilgilendi çözüm için çok teşekkür ediyorum kendisine. Şikayetim ile alakalı da Kamil Koç firmasına iletilmek üzere bir uyarı gönderilmiş. O yüzden Obilet kullanmaya devam 🙏"

0 Yorum

Obilet Şikayetvar üye markasıdır