Obilet Hile İle Bilet Satışı

02 Haziran

Bileti alırken özellikle kontrol ettiğim şarj, Wi-Fi gibi özellikler ve 2+1 olduğuna dikkat ederek aldığım biletlerden ya Wi-Fi olmuyor ya şarj imkanı olmuyor ya otobüs 2+2 olarak geliyor. Bu firmaların size yanlış bilgi vermesi bizim mi sorunumuz? Ben Wi-Fi olan otobüse binip 14 saat yolculuk yapacağım ve internette takılacağım kardeşim, o yüzden sana diğer firmalardan 50₺ veya 100₺ fazla ücret ödüyorum. Otobüse biniyoruz, hep eksik. Ne zaman kazandığınız ücretin hakkını vererek iş yapabileceksiniz? Otobüs zaten belediye otobüsü gibi durmadığı yer, girmediği ara sokak kalmadı.

02 Haziran 19:11

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

03 Haziran 14:05

Merhaba Ümit Doğan Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Ümit
03 Haziran 15:22

Obilet kaynaklı olmayıp durumun Metro Turizm kaynaklı olduğu konusunda tarafıma bilgi verildi. Verilen bilgiler doğru olduğuna inandım. Daha önceden Obilet üzerinden farklı firmalar ile yaptığım seyahatlerde sıkıntı yaşamadım fakat ne zaman ki Metro Turizm ile yolculuk yaptım hepsinde sorun yaşadım. Gerekli yaptırımların metro turizme uygulanacağı tarafıma iletildi ve sorunum çözüldü. Obilet müşteri temsilcisi gayet ilgili ve sorunu çözüme kavuşturma odaklıydı. Kendisine teşekkür ederim.

Ümit
03 Haziran 15:23

...

03 Haziran 15:30

Biz teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Obilet Ve Uludağ Turizm'den Şikayetçiyim!

2 gün önce

Uludağ Turizm biletini almıştım. Obilet.com'dan araç saat 11'de Uludağ otogarından hareket edecekti, saat 7 çeyrekte de Alibeyköy otogarında olacaktı. Biz saatin aracı bindik, araç ula çıktı. Sistemde gözükmeyen yerlerde de durdu ve uzun sürede durdu. Yarım saat durduğu yerler oldu sistemde gözükmes...

Obilet Ve Uludağ Turizm'den Şikayetçiyim!

Obilet Bilet Güvence İptali

2 hafta önce

26 Ağustos'ta 4 kişilik bilet aldım. Bilet alım sırasında koşulsuz bilet güvencesi işaretli olduğu gözünden kaçmış. Durumu kredi kartı ekstresinde far...

0 Yorum

Obilet Şikayetvar üye markasıdır