Obilet Exxen Ücretsiz Üyelik Kuponunu Kabul Etmiyor

21 Mayıs

Obilet'ten kazandığım Exxen ® Ücretsiz Üyelik kodlarını sadece bir kez kullanabileceğim uyarısı veriyor ama detay kısmında böyle bir bilgi bulunmuyor. Aynı üyelikle tekrar tekrar kullanılabilir yazıyor acilen buna bir çözüm yolu bulunmalı bana dönüş yapılmalı

Obilet Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 sa 17 dk
Obilet Logo
23 Mayıs 10:02

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Obilet Logo
23 Mayıs 14:13

Obilet Para İadesi Talebi Ve Hizmet Şikayeti

1 hafta önce

Obilet zamanında gelmeyen hatta zamanından önce giden kendi kârını düşünen müşteriyi önemsemeyen firmaların biletlerini satıyor bir otobüsüm erken gitti saatinden Güney Akdeniz Tur hadi dedim Obilet'in alakası yok sadece bilet satıyor ama dönüşüm Özkaymak Turizm'dendi ve adamlar 30 dakika geç geldi ...

2 hafta önce

Biletimi açığa aldım ve kişisel bilgilerimi de güncelledin, kişisel kupon numarasını giriyorum hata veriyor. Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum, fakat bağlanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda bilgilerimi kabul etmiyor, farklı bir numaradan arıyorum yine aynı sorunla karşılaşıyorum.

0 Yorum

Obilet Şikayetvar üye markasıdır