Nutella'nın İçindeki Kabarcıklar

19 Mayıs

Çok severek kullandığımız Nutella'nın içerisinde kabarcıklar olduğunu gördük ve tadı her aldığımız da farklı gibi geliyor bunun neden olabileceğinin açıklamasını bekliyorum. Sürekli olarak kullanıyoruz ve bilindik marketlerden alıyoruz. Geri dönüş yapılırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Nutella'nın İçindeki Kabarcıklar
Nutella Logo
20 Mayıs 12:30

Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi 444 73 77 [email protected]

Nutella İçi Pütürlü ve Kabarcıklar Var

16 Mayıs

Aldığım Nutella ürünün son kullanma tarihi 2024 olmasına rağmen içinde kabarcıklar ve pütürler var yıllardır aldığımız Nutella'dan eser yok. Sanırım bir süre daha Nutella almam. Market iade kabul edecek mi? Konuyla ilgili lütfen yardımcı olur musunuz?

Nutella İçi Pütürlü ve Kabarcıklar Var

16 Mayıs

Bugün İzmir Karabağlar Bozyaka mevsim marketten aldığımız Nutella çikolatanın içi pütür pütür çıktı hava kabarcığı değil şekerlenmiş gibi iki adet almıştım ikisi de öyle çıktı son kullanma tarihi de 2024 yazıyor iki adete 180 TL para verdim. Yazık oldu. Gereğinin yapılmasını arz ederim

02 Mayıs

Düzenli olarak marketten aldığım Nutella'nın içinde kabarcıklar çıktı son kullanma tarihi 2024 görünüyor fakat yine de tedirgin oldum. 2024 olmasına rağmen bozuk gibi görünüyor. Firma yetkililerinden geri dönüş bekliyorum. Umarım en kısa sürede yardımcı olursunuz.

25 Nisan

Nutella marketten aldığım Nutella'nın içinde top top kabarcıklar var o kadar para verdim. Yiyemiyorum nedir bu daha son kullanma tarihine var ama çikolata hep kabarcıklı ne yapacağım ben simdi böyle bir büyük bir şirketin ürünü neden bu halde şikayetçiyim. Bu konuda

0 Yorum

Nutella Şikayetvar üye markasıdır