Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Pasaport Gelmeme Sorunu!
22.198görüntülemeAnkara'ya giderek sorunu çözdük yalnız başvuru esnasında 2. Şahıs teslimi yapmadıysanız vermeyebilirler. Bu durumda tekrar başvuru yaptığınız nüfus müdürlüğüne gidip danışın yardımcı olurlar. Ben başvuru esnasında eşimide kayıt ettirmiştim. Dün gece Annem ile eşim Ankara'ya gitti ve sabah 9 gibi pasaport elden teslim müracaatını yaptı. 11.30 da gelin teslim edeceğiz dediler memur lar. Kısacası bayram giriyor araya aciliyeti olan arkadaşlar için tek çözüm Ankara'ya gitmek.
Teşekkürler ilginize
20 Haziran 2022 de ben o*** t**** ve kızım a*** tu**** adına Gaziosmanpaşa nüfus müdürlüğünde pasaport başvurusu yaptım. Pasaport durumum basım öncesi kontrol aşamasında halen. 13 haziranda kızımla uçuşumuz var ve 8 haziranda bayram dolayısıyla devlet daireleri kapalı olacak. 199 u aradım durumu anlatmama rağmen henüz durum çözümlenemedi! Pasaportumu başvuru esnasında ev adresine istemiştim. Şimdi durum böyle gecikince annem ve eşimi 28 Temmuz sabahı Ankara Yenimahalle pasaport teslim merkezine göndereceğim. Elden teslim amacıyla. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum 13 temmuzda ailecek uçuşumuz mevcut ve benim artık dayanacak gücüm kakmadı! Lütfen adresime talep ettiğim pasaportum gelmiyorsa bari eşim ve annem gidip Ankara'da alsın salı günü sabah. Takip no:2606267708512 benim pasaportumun PTT takip numarası. Takip no:2606278190085 bu da benim kızımın uçuşumuz 13 temmuzda ancak kurban bayramı dolayısıyla 8 temmuzda devlet daireleri kapalı olacağından eşim ve annemi Ankara'ya göndereceğim pasaportlarımızı teslim almaları için inşallah olumlu bir durum oluşur.