Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Nosbahis ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Nosbahis Çekimde Hesabımı Kapatıp Paramı Ödemedi

Sevket
Sevket 1 hafta önce

Site paramı ödemeyip hesabımı kapattı. Ana paramı ödemesini istiyorum. 1470 TL bakiyemi kilitledi hiçbir şekilde muhatap yok bu kadar basit bahis sitesi İlk kez görüyorum. Kazancımı değil ana paramı ödesinler yeterli ama güvenilir bir site değil oyunculara özellikle söylemek istiyorum. Kullanıcı adım w-- Dönüş yapmalarını bekliyorum.

2 gün önce

Nosbahis 1500 TL Ödememi Yapmadılar

Müşteri temsilcisi her gün ısrarı WP den ısrarı ile üye oldum 3 yatırımdan sonra toplam kaybım 2100 TL idi. Son yatırım 500 TL ile ilk çekimim olacak 1500 TL kazanç sağladım çekim talebi verdim red oldu belge istendi (ıslak imzalı muhtar banka vs) gönderdim siteye erişim engellendi canlı destek ve m...

2 gün önce

Nosbahis Para Çekme Talebi İle Başlatılan İncelenme Sorunu

Nosbahis inceleme adı altında 1300 TL paramı vermiyor 2 sefer denememe rağmen günlük limiti aştınız uyarısını aldıktan sonra 2 sefer canlı desteğe bağlandım ilk seferde 03.58 den sonra denememi ikinciden sonrada 04.49 dan sonra denememi söylediler. Olmadı ve 3. Kez bağlandığımda hesabımın incelemeye...

6 gün önce

Nosbahis Evrak İstediler Gönderdim Yine Ödeme Yapmadılar

300 TL yatırım yaptım Toplam bakiyem 1200 TL paramı ödemediler diye bende şikayet kanallarına şikayette bulundum. Arayıp çekim verin dedilerse de çekim iptal edildi. Sonra gece çekim yok dediler. Sabah 9'da çekim dediler. Sonra kimlik onayı istediler. 1 ila 7 iş gününde sonuçlanır dediler. İstediği ...

13 Yorum

Sercan
Sercan

2180 lira içeride çekim yaptırmıyorlar hesabımı çekime engellemişler 7-10 gün incelenme olacakmış

Site yolunda tam gaz 710 lira çekimde benim var 4 gündür onayda bekletiliyor

Altan
Altan

Herkese aynı taktiklerle para ödemiyorlar banada risk birimi inceleme yapacak deyip 3 gündür oyalıyorlar

Hüsnü
Hüsnü

1850 TL de finansal güncelleme var diye benim ödenmiyor 7. Gün bugün

Osman
Osman

3 gündür de ben bekliyorum hala sıradaymış çekimim

Sponsor forumlar ödeme yapmıyor diye göndermişlerdi çoğunun parası kaldı

Erdal
Erdal

Telegram grupta benimle birlikte 4 kişinin daha parası kalmış nasıl alacağız bakiyeleri bilemiyorum

Ayhan
Ayhan

Güvenme hocam bu siteye 1850 TL'mi ödemediler bunlar eski bet amara sitesinin devamı koyup gidecekler

Dursun
Dursun

Ödemiyorlar 10 Gündür bekletiliyorum

Ferhat
Ferhat

2 gündür de ben alamadım çekimimi bilinen yalanları güncelleme var başka nasıl konacaklar hazır paraya

Gürkan
Gürkan

Site sorunlu arkadaşlar zaten 830 TL bakiyemi alamıyorum

Orhan
Orhan

Geçmiş olsun 3 gündür de ben bekliyorum hala sıradaymış çekimim

Hazar
Hazar

1800 talep verdim hesabım müşteri engellendi ye geçti yazıklar olsun bu paralara bunu yapıyorlar