Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Nordmende Tv ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

3 Destekçi
Televizyon Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Nordmende Tv Netflix Lisansı Olmadığı İçin Açılmıyor!

Mahmut
Mahmut 04 Aralık 2022 21:30

Geçen hafta A101 ®'den normende marka Akıllı TV ® satın aldık. Fakat Netflix ® uygulamasını açamadık. Play Store ® aracılığıyla farklı bir Netflix programı indirmeme rağmen yine çalışmadı. Tarayıcı üzerinden de sonuç alamadık. Yaptığım araştırmada televizyonun lisanssız olması nedeniyle Netflix uygulamasının açılmadığı öğrendik. Madem lisans almıyorsunuz neden kutunun üzerinde kocaman Netflix logosunu koyuyorsunuz! Bu açıkça tüketiciyi yanıltmaktır.

3 Destekçi
Televizyon Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Ali
01 Ağustos 2022

Nordmende TV Google Play Açılmama Sorunu Çözülemiyor

Nordmende Android TV de Google Play store açılmıyor. Cihaz daha 2-3 aylık hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Sürekli hat kapanıyor. Anlamadığım bir şekilde onun haricinde Youtube.com da hesabımı açamamada cabası. Tv olarak güzel ama böyle basit arızalar can sıkıyor

1 Destekçi
5 gün önce

Nordmende Tv Dil Sorunu

TV Arapça ayarlı ve hiçbir şekilde Türkçe'ye geçmiyor. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Hiçbir şekilde servise ulaşamıyoruz. Youtube.com' da doğru düzgün bir anlatım yok. Yetkili servisi veya bunu yapabilecek hiçbir kurum yok mu. Bu konuda yardımcı olacak herhangi bir yer var mı.

1 Yorum

Alev
Alev

Nordmende TV aldım A101 den Netflix lisansı yokmuş yeniden bildirim yapmaları gerekiyormuş lütfen yardımcı olur musunuz birkaç ay öncesine kadar giriş sağlıyordum