Nkolay ile ilgili

Hüseyin sonucu yetersiz buldu

Nkolay Nakit Yanlışlıkla Tıkladım

Hüseyin
Hüseyin 24 Mart 14:51

Passo uygulamasında yanlışlıkla kolay nakide bastım ve bunu iptal etmek istiyorum ön onaylı başvuru alınmıştır yazıyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen İptal edin, Para çeksin veya versin. İstemiyorum sadece yanlışlıkla yaptım lütfen iptal etmenizi istiyorum.

Nkolay Logo
Nkolay24 Mart 14:55

4 hafta önce

N Kolay Passoda Yanlışlıkla Kolay İadeye Bastım Nasıl Geri Alırım

Yanlışlık ile Passolig uygulaması üzerinden n kolay işlemlerinden kolay nakit seçeneğini seçtim başvuru alınmıştır diyor ama ben bunu yanlışlıkla yaptım iptal etmek istiyorum ne yapabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim. Yanlışlıkla oldu Çünkü. Lütfen yardımcı olun.

14 Nisan

Nkolay Kolay Nakit İptal Etme

Yanlışlık ile Passolig ® uygulaması üzerinden n kolay işlemlerinden kolay nakit seçeneğini seçtim başvuru alınmıştır diyor ama ben bunu yanlışlıkla yaptım iptal etmek istiyorum ne yapabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim. Yanlışlıkla oldu Çünkü. Lütfen yardımcı olun

08 Nisan

Nkolay Yanlışlıkla Yapılan İşlem

12 Mart

Nkolay Nakit Paraya Yanlışlıkla Bastım İptal Etmek İstiyorum

Yanlışlık ile Passolig ® uygulaması üzerinden Nkolay işlemlerinden kolay nakit seçeneğine bastım başvuru alınmıştır diyor ama ben bunu yanlışlıkla yaptım iptal etmek istiyorum ne yapabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim. Yanlışlıkla oldu Çünkü. Lütfen yardımcı olun Nkolay Logo

07 Mart
Özgür'ün Teşekkür Mesajı
  • 07 Mart 15:40

“Teşekkürler”

N Kolay Kolay Nakit Şikayet

Yanlışlıkla Passolig uygulaması üzerinden n kolay işlemlerinden kolay nakit seçeneğine bastım başvuru alınmıştır dedi ama ben bunu yanlışlıkla yaptım ...