Nissan Garantili Araç Tan Para İstiyorlar

Nissan Garantili Araç Tan Para İstiyorlar
27 Eylül 09:19

2020 model Qashqai aracı Adana Okar Oto'dan sıfır aldım ve servis günlerini aksatmadan günü gününe servise girdim. Aracın garantisi bitmeden serviste mekanik garantisini uzatalım dediler. Onu da yaptım. Aracım bir hafta kadar önce termostat patlattı, servis benden 13 bin TL para istedi. Ben de aracımın garantili olduğunu ve bunun nasıl olacağını sorduğumda garantiye girmiyor dediler. Ama 6 bin TL verin, parça parasını yapalım dediler ve ben de 6 bin TL verdim. Yaptılar, aracı aldım. Bir gün sonra aracım tekrar arıza verdi. Bu kez de termostattan kaynaklı büyük sorun varmış, motoru indireceğiz dediler. Ama indirmeden 20 bin TL öderseniz motoru indiririz dediler. Sonra sorunlu parçaları bulacağız, eksikleri söyleyeceğiz, ödeme ona göre çıkacak dediler. Şimdi sorum şu: Mekanik garantili bir aracı henüz daha sorunu bilmiyor iken siz sadece motoru indirmeye nasıl para istersiniz? Mekanik garantili bir araca. Genel merkeze kadar şikayette bulunacağım. Eminim buna genel merkez bir çözüm bulacaktır, yoksa bugün mahkemeye başvuracağım.

27 Eylül 13:01 (Şikayetten 3 saat sonra)

Nissan Qashqai Garanti Sorunu

Ahmet
12 Haziran 14:51
"Problemimin çözümü konusunda vermiş olduğunuz destek ve süreç yavaş işlese de neticesinde müşteri memnuniyetini dikkate alarak hareket ettiğiniz, aracımı sıkıntısız şekilde teslim ettiğiniz için teşekkür ederim."

Nissan Garanti Ve Acı Yapıldı Deyip Başka Bir Arıza Oluşturmaları

Sevilay