25 Ekim 2016

Nissan Okar Adana Yetkili Servisi Kusurunu Kabul Etmiyor.

13.10.2016 tarihinde Nissan Okar ikinciel servisinden Nissan 2012 model Visia Qashqai aldım. Aldıktan bir gün sonra araba ile geri geri az bir rampadan çıkarken şanzımanında ses duydum. Sabahında arabayı çalıştırdığımda, araba hareket ettiğimde aynı sesi duydum. Servisi aradım servisten arabayı bana satan satış temsilcisi h*** beyle görüştüm. Bana arabayı 21.10.2016 cuma günü servise getirmemi istedi, bende getirdim.

Geldiğimde yetkili bir kişi ile teste çıktık. Sanırım yetkilinin ismi (u**'tu) baktık denedik rampada aynı sesi aldı. Abi şanzımanında sorun var dedi. Servise geldik satış temsilici h*** inanmadı. Bir de onunla gittik. Onda da aynı sesi duydum. Sonrasında akşama kadar sorunun çözülmesi ile ilgili konuştuk. Ama servis yetkilileri hep kaçamak cevaplar, suçlu sanki benmişim gibi tavırlar. Bende dedim kardeşim bunu ben bir iki günde yapamam. Servisten dosya açmıyorlar.

Suat 14.730 Okunma

Cevaplar

  • Suat 17 Kasım 2016

    Az önce tüketici haklarını aradım araba ikinciel olsa bile bunların garantisi var dedi hele bir de yetkili servisten aldıysanız sizin bütün maduriyetinizi karşılamak zorundalar arabaya yaptığınız ne varsa size parasını vermek zorundalar dedi bende onun için arabayı size geri iade edeceğim Nissan okar Adana servisi benim zararımın karşılanması arabanın geri alınmasını istiyorum yoksa sizinle mahkeme salonunda görüşecegiz

  • Suat 15 Kasım 2016

    Nissan genel müdürlüğü ve Nissan okar Adana yetkili servisi bir tane araba aldım almaz olaydım kardeşim bu nasıl bir servis bu nasıl bir firma yok böyle bir firma şanzıman sıfır gelecek diyorlar şanzıman geliyor bu sefer gelen şanzıman ikinci el çıktı şimdi ise adamları arıyorum adamlar diyor ki bahaneye bak şanzıman yağı elimizde yok Ankara'dan istedik siz nasıl bir servisiniz de elinizde bir şanzıman yağı bulunmaz ya o gelsin ondan sonra ben ayın 24.10.2016 arabayı bıraktım bugün ayın 15.11.2016 tam 20 gün olmuş ama halen bahane araba teslim edilmiyor bu siteden yorumları okuyan bakn herkese diyorum ki kesinlikle Nissan servislerinden araba almayınız genel müdürlük bile dönş yapmıyor ben devamlı yazıyorum ben rezil oldum bir insan rezil olmasın kesinlikle ve kesinlikle nissandan araba almayınız

  • Suat 09 Kasım 2016

    sizin müşteri anlayışınız bu mu genel merkeze şikayet ediyoruz onlarda aynı sizin gibi bir firma olmaz olsun bu yorumu okuyanlar kesinlikle Nissan almayın ben zaten tanıdıklarıma da kesinlikle almayın diyorum artık Nissan müşteri menmuniyeti bakımından çok çok çok çok kötü bir firma degerlendirme notunda da verdim zaten notumu sıfır

  • Suat 09 Kasım 2016

    Nissan okar Adana baii ve Nissan genel merkezi lütfedip arabamı yani qashqai mi ne zaman yapacaklar acaba ben arabayı alalı bir ay oldu sadece 3 gün binebildim kardeşim ben arabyı kredi ile aldım kredi ödeme günü geldi rezil oldum ben arabayı eşime çocugu okula götürsün getirsin diye aldım ama bir aydır beri çocuk servisle gidiyor halen daha bugün yarın yok kargoya verilmemiş yok O oldu yok çamura yattı bu nasıl bir müşteri anlayışı iş araba satmaya gelince oooo bir iyiler bir ilgi bir izzet ama soruna geldiği zaman böyle boktan bir firma görmedim artık terbiyemi bozdum bu nedir ya

  • Suat 28 Ekim 2016

    Nissan servisi ne kadar kötü bir firma imiş lütfedip bir mail yada bir sorunu çözmek için nede bir telefon ettiler bu nissan firmasının hiç bir baii'sinden nede genel merkezinden araba alınır hiç bir şekilde müşterinin sorunu çözmek için adım bile atılmıyor

  • Nissan Temsilcisi28 Ekim 2016

    Sayın K.; Aracınızın şu an devam eden işlemleri işçilik garantisi kapsamında gerçekleştirilecektir. Süreci yetkili servisimiz ve müşteri ilişkileri birimimiz takip etmektedir. Saygılarımızla; Nissan Otomotiv AŞ.

  • Suat 27 Ekim 2016

    Nissan genel merkezi ya da Nissan okar Adana baii ne zaman bana cevap vereceksiniz

  • Suat 27 Ekim 2016

    Bana ne zaman bilgi vereceksiniz çok merak ediyorum ben size şikayet oluşturdum telefonlada bu site aracılığıyla ama bravo vallah Nissan servisi Nissan yetkili servisi beş para etmez bir müşteri anlayışı ban ne telefonla ne de maille bir zahmet edipte dönmediler

  • Suat 26 Ekim 2016

    Arabanın serviste böyle sorunu ile ilgili dosya açın kardeşim diyorum açılmıyor arabayı sorunlu satılmış bunu bile bile sanki kendileri yetkili değil yardımcı oluyorlarmış gibi hareket ediliyor burada mağdur olan benim ama adamlar arabiyi serviste sorunu ile ilgili dosya açarlarsa sorunlu kendileri olacaklarından dolayı adamlar resmen kıvırıyor ben bununla ilgili 24.10.2016 tarihinde saat 16.00 da 0216 651 84 20 numaralı genelmerkez müşteri hattını aradım şikayet oluşturdum ama oradanda dönüş yapılmadı bu sorunun çözülmesini istiyorum bana şanzumanı sorunlu araba sattılar ve şimdi başlarından savmak istiyorlar tüketici şikayet hattına gideceğim eğer sorunumu halletmezlerse tüketeci hakları mahkemesine gideceğim

  • Suat 26 Ekim 2016

    21.10.2016 tarihinde mail atacaklarını genelmerkezden cevap gelecek dediler sonrasında 22.10.2016 günü Osmaniye'den adanadaya aile ziyaretine gelirken araba misisin orada yolun ortasın kaldı zorla yolun sağına çektim yetkili servisten serhan ve harun ikisi de telefona cevap vermediler sonunda ailemle yolda kaldım araba ile 40 dk bekledik sonrasında rabayı çalıştırdım 40km hızı geçmiyor cvt şanzıman vites geçmiyor zorla abimin evine geldim 23.10.2016 tarihinden servise tekrar geldim serhan beyle görüştüm oda bana bir gün izin verin ben maile cevap gelecek dedi ona göre hareket edeceğiz dedi 24.10.2016 tarihinde tekrardan telefonla görüştüm bana dedi ki bu araba 20.08.2016 tarinde Ankara Nissan servisinde şanzumanla ilgili bakıma girdiğini 09.09.2016 tarihinde servisten çıktığını orayla görüşmeye çalıştıklarını söyledi bende tamam dedim diyorum ki servisten dosya açın arabanın böyle bir

  • Suat 26 Ekim 2016

    Arabanın serviste böyle sorunu ile ilgili dosya açın kardeşim diyorum açılmıyor arabayı sorunlu satılmış bunu bile bile sanki kendileri yetkili değil yardımcı oluyorlarmış gibi hareket ediliyor burada mağdur olan benim ama adamlar arabıyı serviste sorunu ile ilgili dosya açarlarsa sorunlu kendileri olacaklarından dolayı adamlar resmen kıvırıyor ben bununla ilgili 24.10.2016 tarihinde saat 16.00 da 0216 651 84 20 numaralı genelmerkez müşteri hattını aradım şikayet oluşturdum ama oradanda dönüş yapılmadı bu sorunun çözülmesini istiyorum bana şanzumanı sorunlu araba sattılar ve şimdi başlarından savmak istiyorlar tüketici şikayet hattına gideceğim eğer sorunumu halletmezlerse tüketeci hakları mahkemesine gidecegim

  • Suat 26 Ekim 2016

    21.10.2016 tarihinde mail atacaklarını genelmerkezden cevap gelecek dediler sonrasında 22.10.2016 günü Osmaniye'den adanadaya aile ziyaretine gelirken araba misisin orada yolun ortasın kaldı zorla yolun sağına çektim yetkili servisten serhan ve harun ikisi de telefona cevap vermediler sonunda ailemle yolda kaldım araba ile 40 dk bekledik sonrasında rabayı çalıştırdım 40km hızı geçmiyor cvt şanzıman vites geçmiyor zorla abimin evine geldim 23.10.2016 tarihinden servise tekrar geldim serhan beyle görüştüm oda bana bir gün izin verin ben maile cevap gelecek dedi ona göre hareket edeceğiz dedi 24.10.2016 tarihinde tekrardan telefonla görüştüm bana dedi ki bu araba 20.08.2016 tarinde Ankara Nissan servisinde şanzumanla ilgili bakıma girdiğini 09.09.2016 tarihinde servisten çıktığını orayla görüşmeye çalıştıklarını söyledi bende tamam dedim diyorum ki servisten dosya açın arabanın böyle bir

  • Suat 25 Ekim 2016

    Ben yenibir araba almanın sevincini yaşamadan böyle bir sorunla karşılaşım ve sorun cözümüne değil nasıl bu sorunu müsteriye kitlerim havası var sizi bu sitede devamlı şikayet dilekçesi oluşturacagım ondan sonra bakalım müşteri nasıl haklı oluyormuş

  • Suat 25 Ekim 2016

    Sorunu çözmediğiniz takdirde internette tüketici hakem heyetinde nisaan okar servisi ve genel servisini herkese reklam edeceğim bunu böyle bilin sizi bu araba satılana kadar çok iyiler güler yüz ama arabayı sattık tamam hemen dönmeler kardeşim sen nasıl servis sin? Ben sizi tüm çevreme Nissan'dan araba alınmaz diye uyaracağım araba sorunlu sorun çıkınca ilgilenme yok sorun çözme yok nasıl kakalarız mantığı sen bana ayıplı araba satmışsın ben arabayı eşime aldım çocuklarımı okula götürsün gelsin diye şu an rezil oldum yeni bir araba almanın bile sevincini yaşayamadan böyle bir

  • Nissan Temsilcisi25 Ekim 2016

    Sayın K. , Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Nissan Otomotiv AŞ

  • Suat 25 Ekim 2016

    Arabanın serviste böyle sorunu ile ilgili dosya açın kardeşim diyorum açılmıyor arabayı sorunlu satılmış bunu bile bile sanki kendileri yetkili değil yardımcı oluyorlarmış gibi hareket ediliyor burada mağdur olan benim ama adamlar arabıyı serviste sorunu ile ilgili dosya açarlarsa sorunlu kendileri olacaklarından dolayı adamlar resmen kıvırıyor ben bununla ilgili 24.10.2016 tarihinde saat 16.00 da 0216 651 84 20 numaralı genelmerkez müşteri hattını aradım şikayet oluşturdum ama oradanda dönüş yapılmadı bu sorunun çözülmesini istiyorum bana şanzumanı sorunlu araba sattılar ve şimdi başlarından savmak istiyorlar tüketici şikayet hattına gideceğim eğer sorunumu halletmezlerse

  • Suat 25 Ekim 2016

    21.10.2016 tarihinde mail atacaklarını genel merkezden cevap gelecek dediler sonrasında 22.10.2016 günü Osmaniye'den Adana'ya aile ziyaretine gelirken araba misisin orada yolun ortasın kaldı zorla yolun sağına çektim yetkili servisten serhan ve harun ikisi de telefona cevap vermediler sonunda ailemle yolda kaldım araba ile 40 dk bekledik sonrasında arabayı çalıştırdım 40km hızı geçmiyor cvt şanzıman vites geçmiyor zorla abimin evine geldim 23.10.2016 tarihinden servise tekrar geldim serhan beyle görüştüm oda bana bir gün izin verin ben maile cevap gelecek dedi ona göre hareket edeceğiz dedi 24.10.2016 tarihinde tekrardan telefonla görüştüm bana dedi ki bu araba 20.08.2016 tarinde Ankara Nissan servisinde şanzumanla ilgili bakıma girdiğini 09.09.2016 tarihinde servisten çıktığını orayla görüşmeye çalıştıklarını söyledi bende tamam dedim diyorum ki servisten dosya açın arabanın böyle bir

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön