Nilüfer Turizm Otobüs Arızası Ve Hatalı Bilet Kesimi

Damla
30 Ağustos 02:15

Nilüfer Turizm den İzmir İstanbul için 29.08 de bilet aldık 2 kisi birimiz Dudullu birimiz Esenler de ineceğiz diye. Valizlerimizi de bu şekilde bagaja verdik. Ancak biletlerin ikisi de Dudullu kesilmiş biletleri kalkıştan 4 dakika önce aldığımız için gelen SMS mesajına bakmadan otobüse bindik. Bindiğimiz otobüs Susurluk ta arıza yaptı yeni araç 2.5 saat sonra geldi. Serviste bakımda olan bir otobüs apat topar getirilmiş geri vitese takarken garç gurç sesler çıkartan bir araç gönderilmiş. Gelen araç sadece Dudullu ya kadar gidiyormuş. Esenler e gidecek bir bayan yolcu daha vardı. Onun bileti Esenler olarak kesilmiş benimki hatalı kesildiği için ben Bursa otogarında gecenin 00.25 inde ortada kaldım. Sizin personeliniz hata yapmış bir fiyat farkı varsa ödeyelim çözün diyorum. Ancak kendilerinin Esenler e gidecek araclari hiç yokmuş. Esenler yolcusu olan diğer bayanı da başka bir şirketin 1 saat sonra kalkacak otobüsüne aktarıyorlar bana da size o otobüste yer yok bekleyin size de yer bakacağız ama siz 300-350 TL hangi şirketle giderseniz kendi ücretinizi ödeyeceksiniz diyorlar. Ya nereden tutsan elinde kalıyor. Hadi bileti yanlış kestin ben 23.30 da Dudullu da olsam Avrupa yakasına meto vb. Bir araçla giderim Avrupa yakasına veya bindiğimiz otobüs direk İstanbul a gitse Dudullu da Esenler için bir fark ödemem gerekiyorsa ödeyip yoluma devam ederdim. Kendi araç ve personellerinden kaynaklanan sorunların bedelini yolcusuna ödeten çok çok kotu bir firma.

Nilüfer Turizm Edirne-Muğla Seferinde Güvenlik Ve İletişim Sorunları

Müberra
29 Ağustos 12:18

Nilüfer Turizm Aşırı Duraklama Bekleme

Serdar
17 Aralık 2023 10:43

Nilüfer Turizm Bagaj Fişi Vermeyip Üzerine Bir De Valizimizi Kaybetti!

Halime
27 Eylül 18:15