Nilüfer Turizm Bozuk Araçla Yola Çıkıyor

Nilüfer Turizm Bozuk Araçla Yola Çıkıyor
İrem
30 Ağustos 03:51

29.08.2024 tarihinde 19:30 Esenler Otogarı kalkış, Marmaris varışlı otobüse obilet.com sitesi üzerinden Nilüfer firmasından bilet aldım. Şu anda tarih 30.08.2024 saat 03:35 biz hala Bursa'dayız. Otobüs arıza yaptı ve tam 3 saattir bir dinlenme tesisinde bekliyoruz. Araçta iki adet şoför ve bir muavin var, tenezzül edip biri bile açıklama yapma gereğinde bulunmadı. Nilüfer markasına ait aramadığımız numara kalmadı, sadece biri cevap veriyor. O da yetkili kişiye iletiyorum lafından başka bir şey söylemiyor. Yetkili kişinin kim olduğunu sorduğumuzda 'yetkili biri işte' şeklinde yanıt veriyor. :d Zorla çalışanlardan durum bilgisi almaya çalışıyoruz, hepsi farklı konuşuyor. Biri araç yola çıktı İzmir'den geliyor diyor, diğeri Bursa'dan geliyor diyor. İkisi çok fark eder çünkü bulunduğumuz konumdan Bursa yarım saat, İzmir en az iki saat sürer. Bu araç kaç kişilik bilmiyorum ama bütün koltuklar dolu. Varsayalım 50 kişi olsun siz bu insanların her birinden 1000 TL'nin üzerinde ödeme alıyorsunuz, onu geçiyorum bu araç Esenler otogarından çıkarken de arıza yaptı ve geç kalktı. Bursa otogarında da aşırı yüksek bir ses vardı araçta. Eğer bunlar olmasaydı diyebilirdim ki araç bu bozulabilir öngörülememiş olabilir. Ama her şey bu kadar barizken ben bu sorumsuzluğu kabul etmiyorum. Bu kadar insanın canı size emanet böyle sorumsuz davranamazsınız. Nilüfer müşteri hizmetleri de obilet.com müşteri hizmetleri de telefonlara asla yanıt vermiyor. Benim bu otobüsün iniş saatine göre satın aldığım bir tur var ve ödemesini yaptım. Bu tura yetişemeyeceğim bunun parasını kim ödeyecek? Ki çok daha önemli işi olan bir sürü insan var burada. Bu otobüste ben ve diğer tüm yolcular mağdur edildik. Ben sizin yüzünüzden gidemeyeceğim turun da, düzgün yapamadığınız otobüs yolculuğunun da para iadesini istiyorum. Bir daha Nilüfer ve Obilet firmasını asla hiçbir şekilde kullanmayacağım. Çok kötü bir firma gerçekten. Acil bir şekilde yetkili birinin bana ulaşmasını ve bir çözüm üretmesini bekliyorum. Hala araç bekliyoruz şaka gibi gerçekten. Aracın kaçta geleceği de meçhul. Zaten kısıtlı olan izin süremizde yaşattığınız durumu kabul etmiyorum.

profile profile

Gözde