Niğde Aydoğanlar Otobüs Yolculuğunda Yaşanan Büyük Sorumsuzluk

Tolga
13 Ağustos 20:35

13.08.2024 tarihinde saat 09:30'da Niğde Otobüs Terminali - Serik Otobüs Terminali olmak üzere bilet aldım ve yolculuğun sonuna doğru muavin yanıma gelerek otobüsün Serik otogara girmeyeceğini, yolda inmemin mümkün olup olmadığını sordu. Ben de özel şahsi aracımın otogarda olduğunu ve otogara girilmesini istediğimi belirttim. Bunun üzerine kaptan beni muavinle beraber yanına çağırttı, birkaç şey söyleyerek beni yolda inmeye ikna etmeye çalıştı ve otogarın hemen yanında yol üstünde indireceğini söyledi. Ben de bunun üzerine kabul ettim ancak adam beni otogarın tam 4 km gerisinde indirdi ve ben o dört kilometrelik yolu elimde eşyalarımla beraber yürüdüm. Bu ne sorumsuzca bir hareket! Muavine inmeyeceğimi, otogarda inmek istediğimi söylüyorum, bunun için para ödüyorum ve adamlar beni otogarın 4 km gerisinde indiriyor. Elimde onca eşyayla 4 km boyunca yol yürüdüm, oradan hiçbir şekilde servis geçmiyordu. Aydoğanlar'ı bir daha tercih etmeyeceğim ve etrafımdaki insanların da böyle saçma olaylar yaşamaması için hiçbir şekilde önermeyeceğim.

Niğde Aydoğanlar Seyahat Planında Değişiklik Ve Hijyen Sorunları

Ömer
03 Ağustos 22:03
Niğde Aydoğanlar Seyahat Planında Değişiklik Ve Hijyen Sorunları

Niğde Aydoğanlar Firmasından Şikayetçiyim Telefonlara Bakmadılar

Nuri
19 Temmuz 02:43

Niğde Aydoğanlar İzmir Otobüsünde Ekstra Ücret Şoku!

Komagene
18 Eylül 23:10

Niğde Aydoğanlar Turizm Muavin Asla İlgilenmiyor!

Lir
05 Ağustos 04:16