Next&Nextstar Next Mybox Donma

30 Ekim 2022

Nest Star my box sürekli donma sorunu yaşıyorum. Bir şey izliyorum donuyor. Fişini çıkarıyorum sürekli ücretsiz üyelikleri vardı yapamıyorum. Telefona kimse çıkmıyor. Aldığıma pişmanım. Tarih ve saat sürekli kapattığımda tekrardan ayarlamak zorunda kalıyorum ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim daha bir ay ancak oldu alalı Trendyol ® sitesinden aldım.

Next&Nextstar Media Box Donma Sorunu

14 Şubat

Next Media box donma sorunu. Nest Star my box sürekli donma sorunu yaşıyorum. Bir şey izliyorum donuyor. Fişini çıkarıp takmak gerekiyor. Telefona kimse çıkmıyor. Aldığıma pişmanım. Tarih ve saat sürekli kapattığımda tekrardan ayarlamak zorunda kalıyorum.

Next&Nextstar Next Android Box Disney Play Sorunu

1 hafta önce

Bir yıl önce next Android TV Box satin aldım. Normal kanallar yanında Netflix, Amazon, Disney gibi platformları üye olarak izleyebiliyordum. Son güncellemeden sonra Disney için cihazımla uyumlu olmadığı bilgisi yazdı. Müşteri hizmetleri çalışma yapıldığını söyledi. Ama hiçbir gelişme yok. Bir an önc...

Next&Nextstar Next Playbox İle Netflix'e Giremiyorum

3 hafta önce

Geçen sene Next playbox aldım ve bugüne kadar sorunsuz kullandım. Ancak artık Netflix'e giremiyorum. Ne kadar destek sayfasından uygulamayı güncellesem de sonuç değişmedi. Üreticilerin bu mağduriyeti ortadan kaldırmalarını bekliyoruz.

1 Yorum

Murat

Primevideo desteklemiyor...

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.