Next&Nextstar ile ilgili
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
2 Destekçi

Next&Nextstar Next 2071 Uydu Alıcısı Törensiz (! ) Açılmıyor.

Kuddusi
Kuddusi 03 Mart 2021 23:46

2071 next uydu alıcısı aldım. Uydu cihazının kumandasıyla televizyonu açmak için yeşil düğmeye basıyorum önce ''sinyal yok'' uyarısı geliyor, bir süre bekliyorum ''next nextstar'' yazısı görünüyor artık açılmasını beklerken uydu gözünde kırmızı nokta beliriyor, kumandanın kırmızı düğmesine basınca bir daha next yazısı beliriyor bir süre sonra açılıyor. Artık TV. Yı seyretmeye başlıyoruz bir müddet sonra ekran kararıyor uydu gözünde ''book'' yazısı çıkıyor seyrettiğim haber kanalı gidiyor yerine rastgele bir kanal geliyor. Kapalıyken kumanda gözünde saat yazdığı zaman adaptör fişini çekip takmadıkça TV yi açamazsınız. Next iletişimden birine şikayetimi ilettim, servisle görüşün dediler. Servise gittim (20 km mesafede) bir hafta kaldı ''bir şey yok'' dedi. Önceki uydu cihazı next Amigo ® idi hiçbir sıkıntı yaşamadım. Acaba Next kurumu ne tavsiye eder.

2 Destekçi

25 Nisan

Next&Nextstar Next Kanky Uydu Ve Youtube.com Görüntü Sorunu

Merhaba, dün Next Kanky Dijitale yeni güncelleme geldi. Yaptım, uydu sinyali kesildi. Üstüne Youtube.com'a girince ses var ama görüntü yok. Dünden beri televizyon izleyemiyorum. Ailem ile mağdur olduk. Yetkili arkadaşlardan acilen yeni düzeltme güncellemesi bekliyorum.

17 Kasım 2022

Next&Nextstar  2023 Uydu Alıcısı Sinyal Sorunu

Next 2023 uydu alıcım otomatik TKGS yapıyor ama çoğu kanal sinyal yok diyor. Kendim kanal yüklemesi yapacaksam neden bu özellikli uydu alıcısı alıyım ki yazılım yüklüyorum. Açılıyor otomatik TKGS yapınca tekrar kanal gidiyor sorunumun çözülmesini istiyorum.

31 Ekim 2022

Next&Nextstar Uydu Sinyali Yok Hatası

Yaklaşık 1 ay önce Media Markt aracılığı ile next & next Star kanky HD uydu alıcı aldım, neredeyse 20 gün kullandım kalan 10 gündür uydu alıcı sinyali yok hatası alıyorum. Sorunu antenden sandım ama değil, kablodan sandım değiştirdim ama değil. Cihaz daha çok yeni, sorunun çözülmesini rica ediyorum....

1 Yorum

İnayet
İnayet

Next 2071 uydu alıcısı son kapatılan kanal üzerinden açılıyor. Ancak 5 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Aynı şekilde ard Arda açılıp kapanıyor. HDMI kablosunu yeniledim, başka TV de denedim aynı sorun oluştu. Son olarak uydu alıcısının HDMI girişinden kabloyu çıkarıp takınca (TV açıkken) HDMI uydu girişinde bir cızırtı sesi geldi ve sorun çözüldü. Ancak bu olay tekrarlayacak düşüncesiyle elim yüreğimde TV seyretmek hiç hoş olmuyor. Bu hata ilk aldığımda olmuştu. Ondan sonra iki defa daha oldu. Bu hatanın kökten bir çözümü var mıdır? İyi günler.