Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Next&Nextstar ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Next&Nextstar Kanky HD Uydu Alıcı Donma Sorunu...

Aydın
Aydın 09 Mayıs 2019 16:20

Üsküdar Emaar AVM ® içindeki Media Markt ®'tan 10 gün önce ismini yukarıda verdiğim uydu alıcısını satın aldım eve ® gelip kurdum yaklaşık 3-4 saat sonra kanal değiştirmek istedim kumanda donmuş açma kapama dahil hiçbir tuş çalışmıyor en sonunda uydu alıcısına ait elektrik kablosunu çıkardım TV kapandı tekrar taktım çalıştı kumandada çalışmaya başladı bu sorun her 3-4 saatte tekrarlıyor. Kutuda ismi yazılı teknik servislerden bir tanesine götürdüm cihazda arıza yok dediler. Belki vericideki sinyalde arıza vardır diyorlar bende kendilerine bu cihazı çıkarıp eski cihazı taktığımda böyle bir sorun olmuyor dediğimde cevap vermiyorlar. Kendilerine siz yok diyorsunuz ama eve gidince olacak siz bu cihazı 3-4 saat sürekli kullandınız mı diye soruyorum evet diyorlar.

Cihazımı aldım eve götürdüm 2-3 saat sonra tekrar dondu bende donmuş halini cep telefonumun videosuna aldım belki ileride lazım olur diye ne yapmalıyım gazetelere mi vereyim yoksa ne yapayım!

4 hafta önce

Next&Nextstar Kanky Ses Sorunu

Next kanky uydu alıcı bir süre sonra ses gidiyor kanalı aşağı yukarı yapınca ses geliyor bu kadar kötü bir cihaz olabilir mi aldığım gün sorunlar başladı uydu alıcıyı yere vurup kırmak istiyorum neden düzgün mal yapmazsınız.

18 Şubat

Next&Nextstar Kanky Uydu Alıcı Ses Gidiyor

Next&next Star kanky uydu alıcı ses gidiyor. Mağduruz. Acilen iade alınmasını ya da çalışan bir uydu alıcı ile değiştirilmesini talep ediyorum. Next yetkililerinin müşterilerini mağdur etmeyeceğini düşünüyorum. Umarım yanılmam. Uydu alıcıyı internetten almıştım. Acil cevap lütfen.

08 Ocak
Onur'un Teşekkür Mesajı
  • 12 Ocak 22:22

“Güncelleme sorunu çözümü için teşekkürler”

Next&Nextstar Uydu Alıcısında Hata Alma

Bugün kurduğum Next kanky HD cihazımı internete bağladım fakat youtube.com'a girince sürekli no youtube.com api KEY yazıyor hiçbir şey açmıyor. Son gü...

8 Yorum

Batuhan
Batuhan

https://nextstarservis.com/haber/next-kanky-hd-serisi-uydu-alicisi-guncel-yazilimlari-ve-dosyalari.html Verdiğim likten bilgisayar yoluyla ota 130 güncellemesini indirin bir flash belleğe atın ve gösterilen şekilde güncelleyin sorun düzeldi bende

Osman
Osman

Aynı sorun benim next uydu alıcısın dada var kafasına göre ayda birkaç defa donuyor komple sokup 1 saat bekliyorum ancak düzeliyor çözümde yok bir daha asla ne alırım ne öneririm

Red

Aynen bende de var fişi çıkarıp sokuyorum makine çalışıyor ben bunu alalı 2 ay olmadı yedek makinam olmadığı için kullanıyorum böyle demek bende değil Mis

Hakan
Hakan

Next kanky HD uydu alıcısını alalı 3 ay oldu-olmadı donma problemleri had safhada. 10 dakika bir TV açıp kapamaktan TV'yi bozacağım. Hesabını kim verecek kardeşim ya biz bu işi beceremedik deyin alıcınız piyasadan çekin ya da problemi çözün...

Levent

Next sayfasından ota güncellrmesini indirin flash belleğe atın uydu alıcısına takın güncelleme yapın.

Ota130 yazılımını yüklerseniz sorununuz büyük ihtimalle çözülür

Tc Günşın
Tc Günşın

Ben yükledim hala devam ediyor. Ben ısınmadan dolayı olduğunu zannediyorum. Çünkü bayağı ısınıyor

Ota 130 nereden yuklucem