15 Eylül 2022

2 senedir 16 mgb Telekom sinirsiz internet kullandım Smart TV ® de her turlu maç film vb. İzledim problem yaşamadım ancak 12 gün önce 100mgb Netspeed internet üyeliği aldım 12 gündür problem yaşıyorum. Netflix ® Digiturk ® Play ya da Google ® den film izleyemez oldum. Netspeed müşteri temsilciliği robot gibi aynı cevabi veriyor. İşleminizi aldık. Problem gözükmüyor vb. Şikayetçiyim insanlara 100 mgb internet satıyorlar aksam saatleri olunca 8-10 mgb hiza düşüyor hızları

Netspeed Logo
16 Eylül 2022 17:20

Merhaba Hüseyin M. Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi size telefonda aktardık. Güncel talepleriniz için bize 444 0 217 veya 0850 800 5 800 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ve Online işlem Merkezimizden 7/24 ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Netspeed

19 Eylül 2022 17:31

2 gün önce Netspeed servis yetkilisi Emre bey aradı sorunu tespit etti sunucuda problem görünüyor 48 saat içinde Sorunu çözüp size döneceğiz dedi 60 saat oldu donen falan yok sorun devam ediyor kısaca Netspeed e geçtiğime bin pişman oldum

20 Eylül 2022 21:54

Netspeed yetkilisi Emre bey aradı akşamları bölgenizdeki yoğunluktan dolayı hiz problemi yaşadığımı söyledi şu an için yapabilecekleri bir şey yokmuş yani satarken gece gündüz hızı 100 mgb diye sattıkları internet göstermelik 100 mgb hızında çıktı aylık 134 TL alırken yapabilecekleri bir şey yokmuş madem taahhüt ettiğiniz hızı veremiyorsunuz ücretini almamanız gerekir tüketici olarak göz göre göre kandırılıyoruz Netspeed alırken 1000 kere düşünün

23 Eylül 2022 17:52

Netspeed internet sağlayıcı firmada kendisini teknik destek yetkilisi olarak tanıtan emre bey hala tüketici olarak bize çözüm sunacak diye bekliyoruz Yazıklar olsun 100 mgb internet satıyorlar aksam bölgede internet kullanım yoğunluğu var diye internetimiz 8-10 mgb kadar düşüyor tüketiciyi esir alıyorlar 3 ay başka internet firmasına kanunen geçemiyorsun internetin olsun olmasın ücretlerini ödemek zorunda kalıyorsun yetkiliyle görüşmek istiyorsun karşına çıkmıyorlar başka çaremiz kalmadı noterden tespit yaptırıp Netspeed firmasını dava edeceğiz

20 Ekim 2022 17:28

Netspeed teknik destek diye bayan çalışan koymuş bildikleri hiz testi yapmak ve bol laf üreterek işten sıyrılmak netspeet te hiçbir yetkiliye ulaşılmıyor 3 ay başka bir operatöre geçemiyorsun maalesef 1,5 ay gitti kaldı 1,5 ay haraçlarını alıyor göstermelik 100 mgb internet satmış oluyorlar akşamları yoğun saatlerde internet 8-10 mgb hiza düşüyor bütün tüketiciler bunu bilsin benim yaptığım yanlısı yapmasın

19 Aralık 2022 12:02

İnternet kullanıcılar Netspeed alırken çok dikkat etsin bir kere kaç ay geçti hiçbir değişiklik düzelme olmadı internetimde üstelik siz Netspeed'e geçiş yaparken beğenmeyip başka operatöre geçmeyin diye hizmet numarasını 2 yüzlü bir numaradan veriyorlar geçiş yapmayın diye normalde 17 ile başlayan bir numara vermeleri lazım yani kısaca internet hızları göstermelik hizmet diye bir şey yok sıfır yani. Yeter ki aboneliği bir yaptırın nasılsa 3 ay kanunen başka bir operatöre geçemiyorsun 3 ay mecburen ödeme yapıyorsun Netspeed abone olurken ince eleyin çok düşünün benim yaşadıklarımı yaşamayın

Netspeed 206'lı IP Meselesi

31 Ekim 2022
"Fatma hanım başta olmak üzere tüm Netspeed ekibine ilgi ve çözüm odaklı oldukları için teşekkürler."
Netspeed 206'lı IP Meselesi

Netspeed Aboneliğimi İptal Etmek İstiyorum

04 Ekim 2022

2559532222 numaralı aboneliğim için iptal talebi açmak istiyorum. Hizmet süresi boyunca fiyat değişikliği yapılmayacak dendi ve Digiturk paketi de eklediler bu paketi de faturaya dahil olarak aldım ve ilk 3 ay 200 TL sonrası için 160 TL ödeneceği söylendi ancak Digiturk faturasını bile ekstradan Dig...

Netspeed İnternet Bağlantısı Yok

17 saat önce

İnternet hızımla ilgili sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum kabloları söktürüp tekrar açıyorum yine aynı. Müşteri temsilcisine başka bir seçeneğiniz yok mu diyorum maalesef diyor. Bu nasıl bir anlayış. Kapatın o zaman diyorum siz bilirsiniz diyorlar.

Netspeed İnternet Kurulumu 1 Hafta Geçmesine Rağmen Hala Yapılmadı

20 saat önce

Geçen hafta Netspeed isimli firmaya internet başvurusu yaptım 1-3 iş günü içinde bağlanır diye taahhüt verdiler ama 1 haftadır kurulum yapılmıyor. Sürekli aramama rağmen biz Türk Telekom'a bildirdik diye geçiştiriyorlar. 1 haftadır internet bekliyorum işlerimi yapamıyorum derslere giremiyorum yazık ...

Netspeed İnternet Kesildi Telefonla Kimseye Ulaşamıyorum

1 gün önce

2 saattir internetim kesik. Kimse aramalarıma cevap vermiyor. Netspeed'e geçeli daha 1 hafta oldu şimdiden pişman oldum. İnternet hızım da sürekli düşüyor sabitlenmiyor. Ev içi bağlantıda sorununuz var deyip sorumluluk almıyorlar. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Ev içi sorun varsa sizden önceki a...

0 Yorum

Netspeed Şikayetvar üye markasıdır