Nesine Kupon Yaptım Yanıltıldım!
2.345görüntüleme Sayın Ziyaretçimiz,
Size her zaman daha hızlı hizmet verebilmemiz için bize aşağıda belirttiğimiz kanallarımızdan,
• 0850 558 0 558 Nesine.com Müşteri Hizmetleri (Hafta içi ve Hafta Sonu 09:00 – 24:00) arayarak,
• Sitemize bilgilerinizle oturum açarak Hesabım / Mesajlarım / Mesaj Yaz menüsünden mesaj yazarak,
• Veya https://www.nesine.com/hakkimizda/bize-yazin formu ile mesajınızı ileterek kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Nesine.com
Sayın Ziyaretçimiz,
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak iletmiş olduğunuz cep telefonu numaranız üzerinden tarafınıza ulaşılamamıştır. Konu hakkında tarafınıza ulaşabileceğimiz güncel gsm numaranızı bildirmenizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
Nesine.com
B** Ş** bu şahıs beni kandırdı. Nesine'de iddia 500 TL oynadım ama paramı alıkoydu. Şikayetçiyim gereğin yapılmasını arz ederim, yarında savcılığa şikayettee bulunacağım.