Nescafe Classic Yabancı Cisim Çıktı

Merhaba telefonum açık lakin gelen bir arama olmadı arkasına mesaj geldi. Ulaşılmadı diye

Telefonum açık WhatsApp'tan iletişime geçin isterseniz ben size arama kayıt görüntülerinide atabilirim.
Nescafe bayat ürün satıyor, 3 gündür 10 farklı adresten Nescafe Classic aldım ve hepsi bayat. Paketi açtığımda o cezbedici kahve kokusu yerinde sanki bir hafta açıkta kalmış bayat kahve kokusu alıyorum. Bu durum kahve alışkanlığımı değiştirmeden, Nescafe acil bir çare bul lütfen.
Bim'den aldığım 23190202b1 seri numaralı Nescafe Classic te aşırı derece yanık acı ve çirkin bir tad var yıllardır Nescafe içerim başkası kötü gelir ama bunda ayrı bir şey var sade kahvede aşırı yanma tadı var yeni pakete geçince diğeri bitip bunda sorun oldu. Yardımcı olur musunuz
Marketten aldığım Nescafe Classic ürünün içinden kömür benzeri bir şey çıktı, fotoğrafı çektikten sonra Kaynar su döktüm ve kahveye hiç benzemiyordu, paketi açmadan önce paket aşırı sertti ve açtığımızda bardağa dökünce içinde kömür olduğunu gördük. Son kullanma tarihi de geçmemişti.
Nescafe Classic paketinin içinden canlı şekilde kurt çıktı. Artık bu saatten sonra nasıl güveneyim. Bu ürünü tükettiğime pişman oldum. Firma beni hayal kırıklığına uğrattı. Hevesle bir kahve içeyim dedim yaşadığım soruna bakın. Yılların firmasında böyle bir şey olması beni çok üzdü.
A101 den aldığım Nescafe Classic aldığım son 2 pakette karışık! ( Türk kahvesi - Nescafe) bardağın altın da pelte kalıyor kokusu bile Türk kahvesi. 100 gr Nescafe 27 TL - 100 gr Türk kahvesi 15 TL... Türk kahvesi sevmeyen biri değilim ama Nescafe diye de karışık kahve içmek biraz sinir bozucu sanki.
Aldığım Nescafe ürünün içinde ışıkta parlama yaptığı için gördüm. Paketi döktüğümde kahve harici yabancı bir cisim çıktı içinden. İçerken kırıntı gibi dişime takılıyordu gözle görünce iyice şaşırdım kim bilir ne zamandır bu durumu yaşıyorum. Lütfen yetkililer görüp üretim yapan fabrikayı uyarsın!