Yasin sonuçtan çok memnun

Nays Telefon Numaran Kullanılıyor

Nays Telefon Numaran Kullanılıyor
07 Haziran 2023 15:00
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Biraz uğraştım ama sonunda sorunumu çözdüler teşekkür ederim.”

Ben Nays uygulaması indirdim 06.06 gece 1 civarı ve daha önce kayıt olmadım. Girdim kayıt olmak için bilgilerimi bu telefon numarası ile kayıtlı bir kullanıcı var diyor. Aradım nays'ı konuştum. Düzelecek dedi bilgilerimi aldı neredeyse 2gün olacak halla kayıt olamıyorum. Ben böyle 1 hafta,2 hafta bekleyecek miyim? Basit bir işlem yapacaksınız telefon numarasının sahibi benim yani basit bir işlem için bu kadar beklemeye gerek mi var?

09 Haziran 2023 20:06

Nays adlı uygulamada telefon numaramı başkası kullandığı için. Ben nays adlı uygulamaya kayıt olamıyorum ve müşteri hizmetlerini defalarca aramama anlatmama rağmen teknik birime konuyu gönderip bu sorunu çözemediler. Teknik birimin bana geri dönüş için attığı mailde bir telefon numarasını bir kişi kullanabilir başkası kullanamaz o yüzden yeni bir telefon numarası ile işleminizi yapın diyor ben yeni bir telefon numarası almak zorunda mıyım. Telefon numaram benim hattı benim bu telefon numarasını kullanan benim ben uygulamaya kayıt olmadan kim nasıl benim telefon numaramla uygulamaya kayıt oluyor ve buna izin veriliyor. Bu telefon numarasının nays uygulamasından silinmesini ve bu telefon numarasıyla ben kendi hesabımı açmak istiyorum.

08 Haziran 2023 20:00

Nays adlı uygulamaya kayıt olmak istiyorum. Ve telefon numaran zaten kullanılıyor yazıyor. Ben telefon numarasını kullanmıyorum derdimi müşteri hizmetlerine kaç kere anlatmama rağmen teknik birime gönderdiler teknik birimde telefon numaranız daha önce kullanıldığı için bu telefon numarasıyla kayıt yapamazsınız diyor. Böyle saçma bir şey mi var? Teknik birimin gönderdiği mesajı koyuyorum. Benim şu an sistemde kullanılan telefon numarasının sistemden iptalini istiyorum ve kendim o telefon numarasıyla hesap açmak istiyorum hiç memnun kalmadım bu durumdan

08 Haziran 2023 19:55

Nays uygulamasına kayıt olmak istiyorum. Şu an kullandığım telefon numarası Naysta kayıtlı diyor. Başkası daha önce büyük ihtimalle benim şu anki telefon numaramla kayıt oldu. Çok basit bir işlemi defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen düzeltemediler bana gönderdikleri mailinde resmini atıyorum.

Sadece istediğim şey kullandığım telefon numaramla kayıt olmak.

08 Haziran 2023 19:50

Nays uygulamasına kayıt olmaya çalışıyorum. Ve telefon numaran zaten başka bir hesapta kullanılıyor diyor. Kaç kere aradım müşteri hizmetlerini teknik birime aktardılar teknik birimin gönderdiği mailin görüntüsünü atıyorum. Gönderdikleri mailde başka telefon numarasıyla kaydolabilirsiniz diyor. Ben kendi telefon numaramla kaydolmak istiyorum hattıda ben kullanıyorum benden başka kullanan yok. Yani kendi telefon numaramla kayıt olamıyorum uygulamaya ben böyle kötü bir sistem görmedim sorunumun düzeltilmesini istiyorum. Büyük ihtimalle telefon numaramı daha önce kullanan biri açtı hesabı. O yüzden telefon numaramı kullanamıyorum ve Nays yetkilileride hiçbir şey yapmıyor bu konuda sistemdeki benim olan kullanılan telefon numarasının silinmesini istiyorum ve kendim kendi numaramla hesap açmak istiyorum sorunumun düzeltilmesini istiyorum. Uygulamayı kullanmak istiyorum daha kullanmadan memnun kalmadım "Lütfen otomatik mesajla geciştirmeyin"

Ek
08 Haziran 2023 13:58 (Şikayetten 22 saat sonra)
10 Haziran 2023 08:22

Uğraşmak istemeyip sorunumu bile umursamıyorsunuz şu yazdığınız cevap sadece geçiştirmek için zaten sorunlarım için desteğinizi arıyorum sorunum çözülmüyor dedikçe bana şu gönderdiğiniz mesaja bakın ben sorunum var canlı destekle görüşüyorum diyorum teknik birime gönderiyorlar uğraşmak istemediğiniz için kullandığım telefon numaramı başkasının hesabından silemiyorsunuz bir de alay eder gibi yeniden destekle görüşün diyorsunuz

13 Haziran 2023 18:05

Biraz uğraştım ama sonunda sorunumu çözdüler teşekkür ederim.

Ozan
Ozan

Aynı sorunu ben şu an yaşıyorum telefon numaram ile başka bir kullanıcı olduğu söyleniyor. Müşteri hizmetleri ile kaç defa görüştüm bir şey yapamıyorlar. Sorunu nasıl çözdünüz acaba?

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
23 Şubat 2024 19:56