Nars Kozmetik İstinye Park'ta Yaşadığım Olay

15 Nisan 2022

İstinyePark AVM' de gezerken e** adlı arkadaşıma selam verdim ve kısa sohbet olduktan sonra alışveriş için dolaşmaya başladım. Sonra arkamdan peşimden koşan nars markasının formasıyla çalışan ce** adlı kadın (sonradan öğrendiğim) Neye uğradığımı anlamadım biranda tedirgin oldum, önümü kesip beni tehdit edercesine hesap sormaya başladı.

Ben İstinye'de oturuyorum ve İstinye park ®a sürekli alışverişe gelen biriyim, ben pazar yerinde alışverişe gelmedim yaşadığım duruma bakın! Bu tarz saygısız insanın olduğu bir yere rahatlıkla gelip alışveriş yapamayacağım! Lütfen çalışanlarınızı düzgün seçin, çalıştığı markanında önemini anlayan kişileri tercih edin. Bununla ilgili başta İstinyePark ® sonra nars olarak geri dönüş bekliyorum! Önemle rica ederim

Nars Kozmetik Likit Allık

06 Ağustos

Nars İzmir İstinyePark'tan orgasm likit allık aldım. Kapağı çevirmem gerektiği anlatıldı ve bir şekilde kullandım. Daha iki defa kullandığım allığı seyahat çantama koydum. İçindeki kapak gevşemiş ve allık her yere akmış. Sıkma pompalı bir allık olduğu için oranın açılması çok mümkün değil. İstinyePa...

Nars Kozmetik Fondöten Kalitesi Pahallılığı

20 Mayıs

Yüze sürüldükten sonra ton koyulaşması olan ve asla kapatıcılığı verilen paraya değmeyecek bir ürün Emaar AVM' den direk mağazasından aldığım bir ürün hiç ama hiç memnun kalmadım. Parayla kalite kıyaslaması yapıldığında kesinlikle verilen paraya değmeyecek bir ürün.

NARS Kozmetik Nars Fondöten Kapak Sorunu

04 Ocak

Sephora'dan aldığım nars fondöteninin kapağında yaşanan açma kapanı nedeniyle yeni aldığım ürünün neredeyse tamamı döküldü bundan dolayı bugün sephoraya götürdüm fakat ürünü incelemeye göndermeleri gerektiğini ve ne olacağının belirsiz olduğumu dile getirdiler. Yeni alınmış bir ürünüm kapak nedeniyl...

NARS Kozmetik Nars Fondöten Kapak Sorunu

2 Yorum

Tuğçe

Böyle bir AVM'de böyle bir markada olacak şey değil! Gerçekten çalışan personelin iyi seçilmesi çok önemli vasatlık gözler önünde. Demek ki her an herkes kovalanabilir AVM koridorlarında.

Sanem

Kişisel sorunlarınızı AVM dışında çözün o zaman hanımefendi boşa kovalamamıştır kız sizi hırsını nasıl alamadıysan işinden etmeye çalışıyorsun buraya yazıp pes

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.