N11 Satıcı Hesabımı Kapatmıyor Ve Hala Yayınlıyor
341görüntüleme
Oraya verdiğiniz cevap aynı biz kapatamıyoruz siz kapatın. İki yıldır aynı cevap. Başka cevap verin bana.
Ayrıca benim hesabım askıda olduğu için bu sayfa çalışmıyor. Adamı delirtmeye mi çalışıyorsunuz siz? Bunu ben açıklamaya yazdım açıklamayı okumadan mı yazıyorsunuz cevapları?
Kişi bilgileri gizliliği ihlaliyle mahkemeye gideceğim. İyi günler
Satıcıydım n11de birinin şikayeti üzerine mağazam yıllardır kapalı. Bir şekilde mail ve telefonuma burada ulaşıyorlar ve beni arıyorlar. Bu bilgi gizliliği ihlalidir. Mağazamı kapatın diyorum kendiniz kapatın biz yapmayız diyorlar. Kapatabilseydim iki yıldır yalvarmazdım. Hesap askıda olduğu için geçici süreliğine (geçmek bilmeyen iki yılda) kapanmıyor. Mağaza destek merkezi çalışmıyor! Kapatın ya abi. Bir LOG sileceksiniz oradan. Silin ya şunu?! Bilgilerimi ifşa ediyorsunuz. Mahkemeye gideceğim!
Silme işlemini gerçekleştirmiyorlar bütün bilgilerim internette çıkıyor. Bana diyorlar ki son siparişinizden altı ay geçince kapatabilirsiniz 2 (iki) yıl (sene) geçmiş. Anlamadığınız için yazıyorum. Ka-pa-ya-mı-yo-Rum! Size mahkeme açacağım başlıkları yazıyorum KVKK gereği hesabımı kullanılmayan altı ay içinde anonime almama, halka açık olarak kişisel bilgilerin kişi rızası dışında paylaşılması!