23 Ekim 2018
Yorum Yap
#11066091

N11 Geciken Kargom Halen Teslim Edilmedi!

N11 den 17 Ekim tarihinde bayan saati aldım. En geç 22 sinde demesine rağmen henüz göndermediler. Firma yetkililerle irtibata geçtiğim zaman tedarikçi bekliyoruz dediler. Madem öyle deponuzda yoksa neden satışa sunuyorlar. Anlamış değilim. Hediyemin zamanında ulasmadigin için mağdur oldum. Keşke en azında bastan bilgi verilseydi tarafıma.

İsa İsa 157 Okunma Yorum Yap

Cevaplar

  • İsa25 Ekim 2018

    Sipariş Tarihi: 17/10/2018 Sipariş Kodu: 208934244486 adlı ürünü parasını ödedim halen ürünü göndermedi. Turkuaz internet mağazasın iletişime geçtiğimde bana gönderecekleri söylemişlerdi. Bana taahhüt edilen süre en geç 22 Ekim idi. Daha göndereceğiz deyip oyalıyorlar. Ben mağdurup sizler mağdur olmayınız arkadaşlar. Param ile rezil olmak buna denilir herhalde. Müşteri hizmetlerinde gerkeni yapacağız deyip yapmaması. Delillerim aşağıda onca firmaya yazmana rağmen oyalanmam

  • İsa25 Ekim 2018

    Sipariş Tarihi : 17/10/2018 Sipariş Kodu : 208934244486 adlı ürünü parasını ödedim halen ürünü göndermedi. Turkuaz internet mağazasın iletişime geçtiğimde bana gönderecekleri söylemişlerdi. Bana taahhüt edilen süre en geç 22 ekim idi. Daha göndereceğiz deyip oyalıyorlar. Ben mağdurup sizler mağdur olmayınız arkadaşlar. Param ile rezil olmak buna denilir herhalde. Müşteri hizmetlerinde gerkeni yapacağız deyip yapmaması. Delillerim aşağıda onca firmaya yazmana rağmen oyalanmam

  • İsa25 Ekim 2018

    Oyalamaya devam ediyorlar. Halen ürünümü teslim etmediilerrrr

  • N11 Temsilcisi24 Ekim 2018

    Sayın Isa E., n11.com'da siparişleriniz ile ilgili kargo sürecinde gecikme yaşanması durumunda, mağazalarımız hakkında gerekli aksiyonlar alınmakla birlikte, mağaza başarı puanları da olumsuz yönde etkilenmektedir. Müşteri Hizmetleri Ekibimiz konu ile ilgili sizlere bilgilendirme sağlamıştır. Hesabım sayfanızda bulunan Canlı Destek bölümünden de bize ulaşabilirsiniz. n11.com Müşteri Hizmetleri

  • İsa24 Ekim 2018

    N11 den almış olduğum ürünü sipariş kodu 208934244486. Urunu bir an elime ulaşırsa sevinirim.

  • N11 Temsilcisi24 Ekim 2018

    Sayın Isa E., Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Hesabım sayfanızda bulunan Canlı Destek bölümünden de bize ulaşabilirsiniz. n11.com Müşteri Hizmetleri

Ziyaretçi Yorumları

Benzer Şikayetler