N11 Aldatılmamıza Çanak Tutuyor

Gürdal
15 Ocak 19:23

B**** A***** isimli mağaza aldatıyor. N11 deki ilanında 4 pervaneli sistem olan ürün ilanı verip aldatarak ticaret yapıyor. Mağazanın ilanı doğru değil. Normal sistem pervaneli ürün gönderip sonra da iade ettiğinizde ürün hasarlı geldi deyip iadeyi reddediyor. Satmadığı ürünün parasını alabilecek kadar ahlakı düşük bir satıcı. İşin daha kötüsü N11 bu duruma çanak tutuyor. N11 i arayıp ürünün yanlış geldiğini söylediğimde, N11 mağazayı arayıp bana mağazanın ürünün doğru olduğunu beyan ettiğini söyledi. Ben o zamana kadar mağazanın aldatarak satış yaptığını değil hataen yanlış ürün gönderdiğini düşünüyordum. Bunun üzerine müşteri temsilcisine ilanı okuttum, ilandaki özelliğin bu üründe olmadığını söyledim ve iade süreci başlattım. Kargoya verince mağaza beni arayıp yakışıksız bir üslupla konuşup iadeyi reddedeceğini söyledi. N11 i tekrar arayıp durumu anlattım, mağazanın aldatmadan utanmak bir yana bir de üste çıkmaya çalıştığını ve iadeyi reddedeceğini, muhtemelen hasarlı ürün diye bir iftira atacağını söyledim. Daha sonra durum aynen tahmin ettiğim gibi gelişti ve mağaza ürün hasarlı geldi deyip iadeyi onaylamadı. Bu arada N11 ilan ile satılan ürünün 4 pervaneli ürün olmadığını bilmesine rağmen halen ilanı yayında tutuyor. Bu arada mağazadan en basit şekilde bir kargo tutanağı dahi almayı akıl etmemiş bir çözüm merkezi neyi çözecek bilemiyorum. Sadece biz mi ürün hasarlı geldiğinde tutanak düzenletmek zorundayız, satıcılar muaf mı? İşin daha ilginci mağaza sayfasına yorum yazdım, yorumum tek yıldız yorumlarda görünmüyor, tek yıldız yorumlar 0 görünüyor. Tüm yorumlarda da, en yeni yorumlarda da görünmüyor. N11 aldatarak satış yapanlarla iş birliği yapıp onları koruyarak mı faaliyetlerine devam etmeyi planlıyorsun? Takdir sizlerindir

N11 Mağaza Müşteri Hizmetleri Taleplere Maillere Cevap Vermiyor

18 Ağustos 00:14
n11-gecici-olarak-durdurulan-magazami-halen-aktif-etmedi-6.pdf
n11-gecici-olarak-durdurulan-magazami-halen-aktif-etmedi-3.pdf
n11-gecici-olarak-durdurulan-magazami-halen-aktif-etmedi-2.pdf

N11 Shopispa Alışveriş Yapılmayacak Bir Yer Sayfa Ve Site.

Furkan
14 Ağustos 13:12