Mürtezaoğlu Mobilya Mürtezaoğlu Trabzon Hatlı Ürün Ve Personel

02 Eylül 04:29

Trabzon Yomra Mürtezaoğlu firmasından kasım 2023 de oturma takımı, TV ünitesi ve 6 adet ahşap sandalye aldım. Aradan uzunca bir süre geçtikten sonra 11 ocakta oturma grubu geldi ama ayakları ezik büzük ve darbeli idi. Fotoğrafları çektik değişimlerini istedik. TV ünitesinin kapaklarını takan usta (nasıl ustaysa) ünitenin kapaklarına tornavida takarak kanırttı ve kapakların iç taraflarında yaralar oluştu. TV ünitesinin üst tarafı sürtünmeden dolayı deforme olmuştu. Herhalde üstüne binip kızak kaydılar. Yani ikinci elden ürün alsan bu kadar kötü olamaz. Sandalyelerimin ayaklarında derin yaralar olduğu halde getirdiler. 83 bin liraya başıma büyük bir dert açmış oldum. Sorunları WhatsApp hattına attık, şubeyi aradık, daha sonra şubeye gittik, sonra tekrar aradık vs. Yüzlerce kez... Aradan birkaç ay daha geçti eksiklerini getirdiklerini söylediler. Bir TV ünitesi getirdiler kullanılmış teşhir ürün. En azından diğeri yeniydi ama usta onu pert etmişti. Kutudan kullanılmış yaralı, bereli TV ünitesi çıkınca 2 TV ünitesinden bir tane yapmaya çalıştılar çok sırıtınca "eskisi kalsın biz daha sonra yenisini getiririz" dediler. Halbuki bir önceki sefer de aynısını demişlerdi. Sandalyeler daha kötü, değiştirecek yerde üzerine boya sürdüler daha kötü yaptılar. Ayaklar zebra gibi alaca bulaca oldu. Yine fotoğraf çekildi, şube arandı, kurumsal firma ya, WhatsApp hattına fotoğraflar atıldı. Hatayı düzeleceğiz dediler vs. Vs. Yüzlerce kez aradık, söyledik. Ama her gelen ürün bir diğerini aratıyor. En son sanırım haziran ayı 3. TV ünitesi geldi H****** usta çok aceleci bir şekilde TV ünitesinin alt kısmını vidaladı. Ben buna usta falan demem sürekli mobilyaları yaralıyor. Az dikkatli olsa iyi olacak. TV altlığını bir taraftan 5 cm dışarıda olacak şekilde montaj yaptı. Allahım nasıl bir sınav. Bir şey demedim. Gidince söküp düzelttim. Sandalyelere biraz daha boya sürüp geri getirdiler öylece salonda duruyor. Usta yemin billah ediyor yeni ürün diye. Yani ara ara arıyoruz bu sandalyelerin yenisini gönderecektiniz ne oldu diye. Hemen ilgileniyoruz diyorlar. Ama ne gelen var, ne arayan Salonu kapattık gitmiyoruz. Eşim temizlik bile yapmıyor tam 10-11 aydır parasını verdiğimiz ürünleri alamadık. Sayısız kere aradık. Daha önce başka bir firmada da bu şekilde bir sorunla karşılaştık. Ben umudumu yitirdim. Biz binbir emekle çalışıyoruz, didiniyoruz. Adamlar parasını aldıkları ürünü getirmiyorlar. Mürtezaoğlu firmasına, H****** ustaya selamlarımı iletiyorum.

Kenan
05 Ekim 11:31
Mürtezaoğlu Mobilya Mürtezaoğlu Trabzon Hatlı Ürün Ve Personel

Salı günü yeni sandalye altlığı getirdiler. Bu sefer modeli bile tutturamadılar. Farklı model getirdiler

Mobilya Teslimatında Sürekli Gecikme Ve Eksik Hizmet

Zeynep