Muratbey Peynir Acı Tadı Var

24 Mayıs

101 marketten Muratbey beyaz peynir aldım. Tarihi geçmemiş ama çok acı. Kesinlikle tadı bu değil. Şimdi götürsem değişmeyecektir çünkü fiş isteyecek. E sonuçta peynir bozuk çıkar dur fişi saklayım diyemezdim. 100 küsur tl verdim sonuçta. Hiç yakışmadı 102 markete ve Muratbey markasına

Muratbey Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 sa 50 dk
Muratbey Logo
24 Mayıs 13:04

Sayın Burak S. Tarafımıza yaptığınız şikayet bildiriminizle ilgili gerekli süreç başlatılmıştır. Size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla; Muratbey Gıda San. Tic. A.Ş.

Muratbey Logo
30 Mayıs 16:27

Burak S. yaşadığı sorun ile ilgili bilgilendirme yapılmış, memnuniyet sağlanmıştır. Saygılarımızla; Muratbey Gıda A.Ş.

Burak
17 Haziran 09:08

Memnuniyet falan sağlanamadı yalan konuşmayın

Burak
1 hafta önce

Muratbey firmasında çalışan bir bayan var müşteri ilişkileri ile ilgili genellikle aracı olan kişi. Bana kart yoluyla paranızı iade edeceğiz dedi. Haftalar sonra peşini bırakmadım ancak gönderdi. Sonra olumlu yorum yapmamı istedi buraya. Kartın içine baktım 0 TL var doğruyu konuşmadılar yani. Kendilerine söyledim ama nafile oralı değiller

Muratbey Peynir Lastik Tadı

27 Aralık 2022

Muratbey tam yağlı beyaz peynirinde ağır bir lastik tadı ve gaz tadı var. Çok kötü bir şekilde belli ediyor kendini. Hayatta yenmiyor yiyen kustu. Büyük bir kutu aldık ve boşa gitti. Ve bu ilk değil birçok kez yaşandı. Şikayetçiyiz. Gereğinin yapılmasını temenni ediyoruz.

Muratbey Peynir Lastik Tadı

Muratbey Peynir Kötü

17 Aralık 2022

Hakmar'dan Muratbey tam yağlı beyaz peynir aldık içinde una benzer peynir tadı olmayan değişik bir peynir türü çıktı. Kaliteli diyerek aldığımız peynir bizi üzdü ne yazık ki yenmeyecek bir tat. Börek de olmaz başka bir şey de de kullanılmaz. Mahcubiyetimizin giderilmesini istiyorum...

07 Aralık 2022

Muratbey Sürmeli beyaz peynir aldım son kullanma tarihi 29/12/2022 ambalajı sağlam ve kokusu normaldi. Bugün 07/12/2022 tarihinde peyniri tadar tatmaz garip bir tat aldım. Tarif edemediğim lastik plastik gibi kimyasal bir tad. Böyle güvenilir bir firmadan aldığım üründeki bu kimyasal tad beni oldukç...

0 Yorum

Muratbey Şikayetvar üye markasıdır