Mspy İptal İşlemi Yapılmasına Rağmen Para Bilgim Olmadan Tekrar Çekildi

Belma
24 Aralık 2023 13:21

Geçen yıl programı satın almış ve birkaç gün sonra iptal ettirmiştik. Ödemiş olduğumuz para iade edilmişti. Fakat 23 Aralık tarihinde saat 23:46 da kredi kartımdan 974 TL para çekilmiş. Canlı destek bağlanamadım. Çünkü bağlanabilecek sitede bulamadım. Bu konuyla ilgili en kısa sürede tarafıma dönüş yapılmasını ve bilgim olmadan çekilen paranın iadesi istiyorum. Eğer geri dönüş yapılmazsa gerekli mercilere şikayette bulunacağını bilin.

03 Ocak 22:21

Para iadesi yapıldı. Teşekkür ederim.

02 Ocak 16:38

Geçen yıl geçen yıl kızım yanlışlıkla msp'ye diye bir program satın almıştı. Hemen akabinde bu programı iptal ettirmiştik. Ve kartımdan çekilen para'nın iadesi yapılmıştı. 23 Aralık'ta bilgim olmadan kredi kartımdan para çekildi. Bu konuyla ilgili şirketle konuştuğumda otomatik yenileme işlemi olduğu için para çekilmiş. Bu programın otomatik yenileme yaptığını bile bilmiyordum. Bilseydim zaten bunu da iptal ettirirdim. Otomatik yenileme işlemi yapılacağını şirket bir mesaj bile göndermedi. Yaklaşık bir haftadır para iadesi konusunda hala bir sonuç alamadım. Bana gönderdikleri mail de yazılımın kullanılsın ya da kullanılmasın durumuna bağlı olmadığını ilettiler. Şirket politikası gereği bunu yapıyoruz dersinizde gerekli yerlere şikayet edeceğim. Bu yapılan durum Tüketici Hakları'na uygun değil. Firmanız ile ilgili şikayet sitelerinde benim gibi birçok kişiyi mağdur ettiğinizi gördüm. Bu sizin güvenilir bir şirket olmadığınızı gösteriyor.

30 Aralık 2023 13:50

Şirkete canlı destek ya da telefonla ulaşamadım. Mail yoluyla ulaştım. Geçen yıl iptal edilip iadesi yapılan üyeliğin nasıl oluyorsa otomatik yenileme işlemi oluyormuş. Otomatik yenileme işlemini iptal ettiler. Bu konuda kendilerine teşekkür ederim. Fakat para iadesi konusunda açıklama yapılmadı. Para iadesinin en kısa sürede yapılmasını istiyorum. Bu süreç bu kadar uzun olmamalıydı. Gerçekten insanın sinirlerini bozuyor ve yıpratıyor.

25 Aralık 2023 16:10

Müşteri hizmetlerine ne telefon ile ne de canlı destek hattından ulaşamıyorum. Şu an itibarıyla telefonun başında üç buçuk saattir bağlanmaya çalışıyorum. Yapılan işlemden dolayı kredi kartımı kapattırdım. Ciddi anlamda mağdur ediliyorum. Ve bu işin bir an önce sonlanmasını istiyorum. Bana lütfen robot yazılımdan otomatik cevap göndermeyin. Bu işi derhal çözülmesini istiyorum. Bütün günümü mahvettiniz.

Ek
Ek
25 Aralık 2023 10:26 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli müşteri, her hangi sorun yaşıyorsanız sa bunun yeni canlı destektir keşke oraya bağlanıp sorununuzu bildirseydiniz, canlı destek hattımız sizlere kaliteli hizmet verebilmek için 7/24 açık durumdadır. Program yükleme ve kurulumla ilgili veya iptal le ilgili canlı destek hattına başvurunuz.

Mspy Abonelik İptali, Hesabımdan Bilgim Dışında Kesinti Yapılmıştır.

Metin
25 Aralık 2023 14:13