Servis Sonrası Bilgisayarımda Oluşan Sorunlar Ve Ek Ücret Talebi

11 Kasım 20:05

22 Ekim tarihinde ürünümü hafif sıvı temasından dolayı klavyede oluşan yapışkanlık ve ömür boyu bakım garantisi kapsamında bakım yapılması için servise verdim. Bilgisayarımın hiçbir sorunu yoktu. 28 Ekim tarihinde ürünümü servisten aldım ve klavye değişimi ile USB port değişimi yapıldığı ( 2500 TL ücret ödedim ) aynı zamanda siyah ekranda kalma sorunu olduğu söylendi. Fakat böyle bir sorun hiçbir şekilde bilgisayarımı verirken bulunmuyordu. Bilgisayarıma temiz kurulum şekilde win 11 ve win 10 kurdum ve mavi ekran hatası almaya başladım. Ardından servise tekrar götürdüm ve ilk servisten sonra bu durumun oluştuğunu belirttim. 11 Kasım itibariyle benden tekrar bilgisayarımın tamiri için 2000 TL ücret isteniyor. Bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak 3 haftadır bilgisayarımı kullanamıyorum ve servisten sonra oluşan problem için benden ücret istiyorlar. Teknik Servis hizmetinden şikayetçiyim. Üstüne üstlük bir öğrenci olarak vizeler yaklaşmışken bilgisayarımı kullanamıyorum ve tekrar istenilen ücreti ödediğimde bilgisayarımın tamir edilmiş ve çalışır durumda geleceğinden emin değilim çünkü hiçbir sorunu olmayan bilgisayarımı bozdular sağ olsunlar.

Berkay
13 Kasım 17:30

Bugün itibariyle, anakartın bozulduğunu ilettiler ve değiştirmek için 9000TL talep ediyorlar. Her anlamda rezil bu servis deneyimi için teşekkürler Monster

Berkay
13 Kasım 17:33

Ek olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve ardından dava açmayı düşünüyorum.

Elif
17 Ocak 01:09