Bundan 6 ay önce abra a5 v15.4 aldım. İlk 4 ay neredeyse sorunsuz kullandım. Sonra PC de kapanmama sorunu çıktı. Yani PC kendi kendini yeniden açıyordu. Bende servise yolladım. Serviste anakartını değiştirdiler. Taktıkları ana kart kullanılmıştı yeni değildi. Neyse PC artık kapanıyordu ama artık Mavi ekran hatası veriyordu. Yoğunluktan dolayı 1 ay sonra tekrar servise yollayabildim. Bu sefer iadesini istedim. İadeyle ilgili bir cevap alamadım ama PC nin RAM ini değiştirdiler. Neredeyse kullanılmamış RAM i çıkarıp yerine bayağı eski bir RAM takmışlar işin kötüsü PC yine Mavi ekran hatası veriyor. Ve her servise yolladığımda en az 20 günde elime ulaştı. Şu an ne kod yazabiliyorum ne de derslerime girebiliyorum Mavi ekran hatası yüzünden. Bu sıkıntılı süreçte öğrenci kredisini kullanıp 6000 TL'ye aldığım bilgisayar bozuk çıktı. Monster a ve çalışanlarına hakkımı helal etmiyorum. Cidden 6000 TL hiç oldu. Bir kişi bile benim sayemde Monster almaktan vazgeçerse ne mutlu bana.
Cevaplar

Bugün aradılar tekrar servise yollamamı istediler ve nasıl 2. El parça taktıklarını savundular. Tekrar servise yollayacağım eğer ürün değiştirilmezse ya da param iade edilmezse Tüketici Hakem Heyetine gideceğim. Monster almak pişmanlıktır.

Değerli MONSTER Kullanıcısı, Talebiniz firma yetkililerimiz tarafından görülmüştür ve hassasiyetle ele alınacaktır. Memnuniyetinizi sağlamak için birim yetkilimiz en hızlı şekilde sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla, MONSTER Müşteri Hizmetleri
Yorum yazabilmek için Giriş Yap ya da Üye Ol .
Kanka iade edebildinmi
- 0Destekçi
Çok haklısın bende aldım ama keşke almasaydım sadice fiyat performans dedim ama yetkili serivisin bu kadar kötü olması bunu bile karşılamıyor artık ders aldık bir dahakine Monster almayız yetkili servisi ilgili bir firmadan alırız benim çok şikayetim
- 1Destekçi

- 2Destekçi
- 2 Yorum
Monster Notebook Ekran Kayması Sorunu

- 0 Yorum
Monster Notebook Ekranda Çizik Var!

- 0 Yorum
Kanka iadeyi nasıl yaptın kısaca bahsedermisin ne yapmam lazım b2nde yapacağım bana akıl ver.
Ettim aga. Para iadesi aldım